Zoek
  1. boeken
  2. Fluent Python.

Fluent Python. boek PDF

Geschreven door Luciano Ramalho

Dit boek direct kopen via deze link.

Fluent Python. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Fluent Python. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Fluent Python.:

Fluent Python biedt een goede oplossing als je al gewend bent om in andere talen te programmeren. Met deze hands-on gids leer je hoe je effectief met Python 3 kunt werken door slim gebruik te maken van alle mogelijkheden die de taal biedt. Auteur Luciano Ramalho leidt je langs alle kernfeatures en libraries die Python 3 te bieden heeft en leert je hoe je code korter, sneller en leesbaarder kan maken. Deze update bevat vijf delen waarmee je vijf korte boeken binnen het boek hebt. Je leert onder andere over data structures zoals sequences, dicts, sets en Unicode, functies als objecten, object-georiënteerde idiomen, control flow en metaprogramming. Deze laatste bestaat onder andere uit het gebruik van properties, attribute descriptors en class decorators. Met deze gids kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die Python 3 te bieden heeft en zo je code optimaliseren.

Aantal pagina's

850

Taal

Engels

Uitgever

O'Reilly Media

EAN-Code

9781492056355

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Fluent Python. door Luciano Ramalho gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Fluent Python. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Fluent Python. onder EAN-code 9781492056355 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Programmeren Web programmeren Boeken

Fluent Python. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Fluent Python. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Fluent Python. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Fluent Python. in grote mate positief.

Fluent Python. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Fluent Python. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Fluent Python. te kopen.

Het boek Fluent Python. onder EAN code 9781492056355  is geschreven door: Luciano Ramalho.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Fluent Python. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Fluent Python. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Fluent Python. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Fluent Python. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Fluent Python.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Fluent Python. aanbieden. De PDF-versie van Fluent Python. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00