Zoek
  1. boeken
  2. Food for Life.

Food for Life. boek PDF

Geschreven door Spector, Tim

Dit boek direct kopen via deze link.

Food for Life. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Food for Life. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Food for Life.:

Productnaam: Voedsel voor het leven. Productbeschrijving: Het eten is onze beste bondgenoot voor een goede gezondheid, maar de vraag wat we moeten eten is nooit zo ingewikkeld geweest. Bestsellerauteur en een van de 100 meest geciteerde wetenschappers, Tim Spector, heeft de antwoorden in deze definitieve, eenvoudige gids voor de nieuwe wetenschap om goed te eten. Tim Spector heeft een nieuwe benadering van voeding geïntroduceerd, waarbij we verleidelijke calorieën en nutriëntenbalansen moeten vergeten. In Voedsel voor het leven trekt hij meer dan een decennium aan geavanceerde wetenschappelijke onderzoeken aan, samen met zijn persoonlijke inzichten, om een ​​nieuwe en gedetailleerde benadering te bieden van wat we allemaal moeten weten over voeding vandaag. Spector onderzoekt alles van milieueffecten en voedselfraude tot allergieën en misleidende etikettering en laat ons de vele verrassende eigenschappen van alledaagse voedingsmiddelen zien, waar wetenschappers pas net achter zijn gekomen. Voedsel voor het leven is een krachtig en praktisch boek dat ons een nieuwe benadering geeft van hoe we moeten eten - voor onze gezondheid en voor de gezondheid van de planeet. 'De revolutie in voeding is goed op weg en Tim Spector is een van de visionairen die de wegbaan leiden', zegt Yotam Ottolenghi.

Aantal pagina's

528

Taal

Engels

Uitgever

Jonathan Cape

EAN-Code

9781787334267

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Food for Life. door Spector, Tim gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Food for Life. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Food for Life. onder EAN-code 9781787334267 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kookboeken Mens & Maatschappij Gezondheid & Lichaam Wetenschap & Natuur Geneeskunde & Verpleging Managementboeken Geneeskunde algemeen Klinische & Interne geneeskunde Gezondheidsproblemen Cultuur Aarde & Milieu Dieetkunde & Voeding Ziekten & Aandoeningen Voeding Allergieën Voedsel Milieu Populair wetenschappelijk Immunologie Natuurbehoud Boeken

Food for Life. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Food for Life. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Food for Life. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Food for Life. in grote mate positief.

Food for Life. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Food for Life. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Food for Life. te kopen.

Het boek Food for Life. onder EAN code 9781787334267  is geschreven door: Spector, Tim.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Food for Life. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Food for Life. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Food for Life. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Food for Life. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Food for Life.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Food for Life. aanbieden. De PDF-versie van Food for Life. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00