Search
  1. boeken
  2. Fooled By Randomness.

Fooled By Randomness. boek PDF

Geschreven door Nassim Nicholas Taleb

Dit boek direct kopen via deze link.

Fooled By Randomness. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Fooled By Randomness. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Fooled By Randomness.:

Fooled By Randomness is een boeiend boek dat je leert om de complexe wereld van zaken en financiën te begrijpen. Het boek heeft als doel om ons te helpen om ons wereldbeeld te veranderen. Het helpt ons om te begrijpen waarom sommige mensen meer succesvol zijn dan anderen. Het boek geeft ons meer inzicht in het belang van toeval, het fenomeen dat kan leiden tot successen en tegenslagen. Het biedt een andere, diepere kijk op strategieën en de manier waarop de wereld werkt. Fooled By Randomness biedt een kader om de wereld te begrijpen en om meer begrip te hebben voor de kracht van toeval in de financiële wereld. Het leert ons om effectiever te zijn en beter voorbereid te zijn op het onverwachte.

Aantal pagina's

368

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780141031484

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Fooled By Randomness. door Nassim Nicholas Taleb gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Fooled By Randomness. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Fooled By Randomness. onder EAN-code 9780141031484 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Economie & Financiën Managementboeken Financien & Boekhouding Carriere & Succes Filosofie Financien Filosofische tradities Beleggen Boeken

Fooled By Randomness. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Fooled By Randomness. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Fooled By Randomness. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Fooled By Randomness. in grote mate positief.

Fooled By Randomness. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Fooled By Randomness. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Fooled By Randomness. te kopen.

Het boek Fooled By Randomness. onder EAN code 9780141031484  is geschreven door: Nassim Nicholas Taleb.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Fooled By Randomness. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Fooled By Randomness. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Fooled By Randomness. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Fooled By Randomness. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Fooled By Randomness.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Fooled By Randomness. aanbieden. De PDF-versie van Fooled By Randomness. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00