Zoek
  1. boeken
  2. For Profit.

For Profit. boek PDF

Geschreven door William Magnuson

Dit boek direct kopen via deze link.

For Profit. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek For Profit. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van For Profit.:

For Profit is een boek dat de geschiedenis van corporate innovatie belicht, van oude Rome tot Silicon Valley. Het biedt een diepgaande kijk in de manier waarop bedrijven hebben bijgedragen aan de veranderingen in de samenleving. Het boek gaat in op de manier waarop verschillende bedrijven hun invloed op de wereld hebben gebruikt om hun eigen belangen te bevorderen. Het boek komt met een unieke mix van geschiedenis, economie, politiek, cultuur en technologie. Er worden verschillende aspecten bekeken, zoals de machtsverhoudingen tussen bedrijven en de overheid, de impact van technologie op de maatschappij en de veranderingen in de manier waarop bedrijven hun producten en diensten aanbieden. Het boek bevat ook verschillende interviews met CEO's, beleidsmakers en experts over hoe zij hun bedrijf aansturen en welke veranderingen zij doorvoeren om de toekomst voor hun bedrijf te verbeteren. Er worden ook verschillende casestudy's gepresenteerd, waarin de lezer kan zien hoe bedrijven hebben geprobeerd om hun producten te verbeteren en hun invloed op de samenleving te vergroten. For Profit is een waardevol boek voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe bedrijven het vermogen hebben om de samenleving te veranderen.

Aantal pagina's

368

Taal

Engels

Uitgever

Basic Books

EAN-Code

9781541601567

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van For Profit. door William Magnuson gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt For Profit. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van For Profit. onder EAN-code 9781541601567 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Rechten Biografieën & Waargebeurd Geschiedenis Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Privaatrecht Bedrijfswetgeving, handel & Mededinging Ondernemersrecht Algemene & Wereldgeschiedenis Boeken

For Profit. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als For Profit. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de For Profit. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor For Profit. in grote mate positief.

For Profit. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de For Profit. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van For Profit. te kopen.

Het boek For Profit. onder EAN code 9781541601567  is geschreven door: William Magnuson.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van For Profit. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van For Profit. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van For Profit. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van For Profit. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van For Profit.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van For Profit. aanbieden. De PDF-versie van For Profit. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00