Zoek
  1. boeken
  2. Four Thousand Weeks.

Four Thousand Weeks. boek PDF

Geschreven door Oliver Burkeman

Dit boek direct kopen via deze link.

Four Thousand Weeks. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Four Thousand Weeks. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Four Thousand Weeks.:

"Het directe Sunday Times bestseller ** Wat als je probeert te stoppen met alles doen, zodat je eindelijk tijd hebt voor wat echt belangrijk is? In Four Thousand Weeks stelt de schrijver lezers voor aan hulpmiddelen om een betekenisvolle levensstijl op te bouwen door hun beperkingen te omarmen in plaats van te weigeren. Oliver Burkeman put uit de inzichten van antieke en hedendaagse filosofen, psychologen en spirituele leraren om onze relatie met de tijd te heroriënteren en zo ons te bevrijden van de tyrannie. Omarm je beperkingen. Verander je leven. Maak je vierduizend weken tellen. Dit boek is een must-read voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier van denken en leven. Het is gericht op het creëren van een betekenisvolle ervaring met de tijd, in plaats van het verzetten tegen de eindigheid ervan. Burkeman stelt tools en praktische tips voor om de tijd te omarmen en bewust te genieten van elk moment. Hij helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen in je eigen capaciteiten en plannen te maken voor de toekomst. Met zijn concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, helpt hij je om een manier te vinden om de tijd waardevol te gebruiken.".

Aantal pagina's

288

Taal

Engels

Uitgever

Vintage

EAN-Code

9781784704001

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Four Thousand Weeks. door Oliver Burkeman gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Four Thousand Weeks. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Four Thousand Weeks. onder EAN-code 9781784704001 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Economie & Financiën Managementboeken Filosofie Time management Boeken

Four Thousand Weeks. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Four Thousand Weeks. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Four Thousand Weeks. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Four Thousand Weeks. in grote mate positief.

Four Thousand Weeks. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Four Thousand Weeks. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Four Thousand Weeks. te kopen.

Het boek Four Thousand Weeks. onder EAN code 9781784704001  is geschreven door: Oliver Burkeman.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Four Thousand Weeks. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Four Thousand Weeks. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Four Thousand Weeks. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Four Thousand Weeks. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Four Thousand Weeks.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Four Thousand Weeks. aanbieden. De PDF-versie van Four Thousand Weeks. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00