Zoek
  1. boeken
  2. Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep.

Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. boek PDF

Geschreven door Kees van Overveld

Dit boek direct kopen via deze link.

Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep.:

Product naam: Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. Product beschrijving: Veel leerkrachten komen ’s ochtends met buikpijn de klas in, omdat ze onzeker zijn over wat er die dag weer zal gebeuren. De ervaren leerkracht Kees van Overveld heeft jarenlang leerkrachten begeleid met hun ‘moeilijke groep’. In dit boek beschrijft hij zijn ervaringen en technieken om klein probleemgedrag te voorkomen en aan te pakken. Van Overveld geeft op een toegankelijke manier inzicht in het functioneren van moeilijke klassen en legt uit waarom de interactie tussen leerkracht en leerlingen soms misloopt. Hij biedt concrete handvatten aan voor het creëren van een goede sfeer, het voorkomen van ongewenst gedrag en het stimuleren van betrokkenheid bij leerlingen. Bovendien helpt hij leerkrachten om het onderwijs te verbeteren door het aanleren van vaardigheden die leerlingen helpen bij het oplossen van conflicten. Met dit boek krijgen leerkrachten handvatten om hun moeilijke groep beter te begrijpen, en om op een effectieve manier met hen om te gaan.

Aantal pagina's

176

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Pica

EAN-Code

9789492525574

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. door Kees van Overveld gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. onder EAN-code 9789492525574 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Educatieve psychologie Speciaal onderwijs Boeken

Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. in grote mate positief.

Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. te kopen.

Het boek Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. onder EAN code 9789492525574  is geschreven door: Kees van Overveld.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. aanbieden. De PDF-versie van Gedragsoplossingen voor de moeilijke groep. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00