Zoek

Geef me de 5 boek PDF

Geschreven door Colette de Bruin

Dit boek direct kopen via deze link

Geef me de 5 boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Geef me de 5 over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Geef me de 5:

Geef me de 5 is geschreven naar ouders en opvoeders toe. Een kind met autisme begeleiden, Hoe doe je dat? Daar gaat dit boek over. Het is geschreven vanuit de behoefte aan duidelijkheid en voorspelbaarheid die het kind met autisme nodig heeft. Het kind vraagt als het ware van ons: ‘Geef me de 5.’ Of anders gezegd: Wat is mijn taak, Hoe voer ik het uit, Waar vindt het plaats, Wanneer moet ik beginnen en Wanneer ben ik klaar, en Wie is erbij betrokken? Doordat er uitleg wordt gegeven over wat de gevolgen van de stoornis voor het kind kunnen zijn, leert men al lezende ook de bijbehorende wijze van handelen hanteren. Hierdoor ontstaat het inzicht wat de schrijfster noemt: ‘de Auti-bril opzetten’. Door deze Auti-bril kun je zien Hoe het kind denkt, zodat je daar op een passende wijze op kunt reageren. De schrijfster Colette de Bruin is orthopedagogisch gedragsdeskundige en heeft jarenlang ervaring in het werken met mensen met ASS en hun omgeving: in gezinnen, het onderwijs, de psychiatrie en de verstandelijk gehandicaptenzorg. Vanuit haar eigen bedrijven Geef me de 5 en Autimaat worden o.a. cursussen in Auti-communicatie en de methodiek Geef me de 5 voor professionals en ouders gegeven. Dit boek is een aanrader voor iedereen die werkt in het onderwijs, de zorg of psychiatrie en beslist ook voor ouders en mensen met autisme.

Aantal pagina’s

192

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789075129649


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Geef me de 5 door Colette de Bruin gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Geef me de 5 downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Geef me de 5 onder EAN-code 9789075129649 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Geef me de 5 recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Geef me de 5 kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Geef me de 5 recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Geef me de 5 in grote mate positief.

Geef me de 5 is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Geef me de 5 PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Geef me de 5 te kopen.

Het boek Geef me de 5 onder EAN code 9789075129649  is geschreven door: Colette de Bruin .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Geef me de 5 downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Geef me de 5 ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Geef me de 5 beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Geef me de 5 direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Geef me de 5?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Geef me de 5 aanbieden. De PDF-versie van Geef me de 5 kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00