Zoek
  1. boeken
  2. Geintegreerde cognitieve gedragstherapie.

Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. boek PDF

Geschreven door Kees Korrelboom

Dit boek direct kopen via deze link.

Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie.:

Product naam: Geïntegreerde cognitieve gedragstherapie. Productbeschrijving: Er is veel onderzoek gedaan naar relatief kortdurende, protocollaire behandelingen die vaak de voorkeur hebben boven maatwerk. Niet alle patiënten verbeteren echter voldoende door deze behandelingen, met complicaties tot gevolg. Voor sommige aandoeningen is er zelfs geen wetenschappelijk gefundeerde protocollaire behandeling. Geïntegreerde cognitieve gedragstherapie biedt hierin een oplossing, waarbij kennis van probleemtaxatie en een geïndividualiseerd behandelplan cruciaal zijn. Dit handboek is voorzien van een solide theoretische basis, waarmee veel gangbare interventies worden behandeld. Er staan stappenplannen in, functie- en betekenisanalyses, registratieopdrachten, motiverings- en interactietechnieken. Daarnaast wordt de therapeutische relatie en het inschakelen van de omgeving van de cliënt behandeld. De tweede druk van dit boek is volledig geactualiseerd en uitgebreid, met meer cognitieve en gedragstherapeutische interventies en aandacht voor impliciete processen. Geïntegreerde cognitieve gedragstherapie is een volledig en onmisbaar boek voor iedereen die werkzaam is in de cognitief-gedragstherapeutische praktijk.

Aantal pagina's

816

Taal

Nederlands

Uitgever

Coutinho

EAN-Code

9789046903810

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. door Kees Korrelboom gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. onder EAN-code 9789046903810 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. in grote mate positief.

Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. te kopen.

Het boek Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. onder EAN code 9789046903810  is geschreven door: Kees Korrelboom.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. aanbieden. De PDF-versie van Geintegreerde cognitieve gedragstherapie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00