Zoek
  1. boeken
  2. Get Rich, Lucky Bitch.

Get Rich, Lucky Bitch. boek PDF

Geschreven door Denise Duffield-Thomas

Dit boek direct kopen via deze link.

Get Rich, Lucky Bitch. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Get Rich, Lucky Bitch. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Get Rich, Lucky Bitch.:

Ben je klaar om rijk te worden? Leer hoe je je geldblokkades doorbreekt, meer overvloed aantrekt en begint te verdienen wat je echt waard bent. Dus je wilt dit jaar meer geld manifesteren. Je bent niet alleen. Maar waarom voelt het zo verdomd moeilijk? Het is vreemd en eerlijk gezegd verbijsterend dat de meest getalenteerde mensen ter wereld vaak degenen zijn die worstelen om fantastisch geld te verdienen met hun talenten. Te veel vrouwelijke ondernemers saboteren hun inkomen en werken te hard voor te weinig. Waarom gaan de meeste mensen akkoord met centen in plaats van het omarmen van echte rijkdom? Het is niet omdat je niet slim of ambitieus genoeg bent. Je bent geprogrammeerd om je universele recht op welvaart te blokkeren met schuld, schaamte of verlegenheid. Zelfs als je onbewust bent van deze blokkades en angsten, verdien je waarschijnlijk niet wat je waard bent. In Get Rich, Lucky Bitch! leer je hoe je je verborgen potentieel voor overvloed kunt ontgrendelen en je leven voor altijd kunt upgraden. Doe mee met Lucky Bitch-auteur Denise Duffield-Thomas op een ontdekkingsreis van zelfontdekking, zodat je je overvloedblokkades kunt verbreken en je kunt aansluiten bij een wereldwijde gemeenschap.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Hay House Uk Ltd

EAN-Code

9781788171335

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Get Rich, Lucky Bitch. door Denise Duffield-Thomas gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Get Rich, Lucky Bitch. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Get Rich, Lucky Bitch. onder EAN-code 9781788171335 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Sociale groepen Carriere & Succes Persoonlijke financiën Genderstudies Vrouwen & Meisjes Boeken

Get Rich, Lucky Bitch. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Get Rich, Lucky Bitch. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Get Rich, Lucky Bitch. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Get Rich, Lucky Bitch. in grote mate positief.

Get Rich, Lucky Bitch. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Get Rich, Lucky Bitch. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Get Rich, Lucky Bitch. te kopen.

Het boek Get Rich, Lucky Bitch. onder EAN code 9781788171335  is geschreven door: Denise Duffield-Thomas.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Get Rich, Lucky Bitch. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Get Rich, Lucky Bitch. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Get Rich, Lucky Bitch. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Get Rich, Lucky Bitch. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Get Rich, Lucky Bitch.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Get Rich, Lucky Bitch. aanbieden. De PDF-versie van Get Rich, Lucky Bitch. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00