Zoek
  1. boeken
  2. Getting Things Done.

Getting Things Done. boek PDF

Geschreven door David Allen

Dit boek direct kopen via deze link.

Getting Things Done. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Getting Things Done. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Getting Things Done.:

De Bijbel van zakelijke en persoonlijke productiviteit Lifehack. Een volledig herziene en bijgewerkte editie van de kaskraker bestseller van de persoonlijke productiviteitsgoeroe Fast Company. Sinds het voor het eerst meer dan vijftien jaar geleden werd gepubliceerd, is David Allens Getting Things Done uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke zakenboeken van zijn tijd, en het ultieme boek over persoonlijke organisatie. GTD is nu een afkorting voor een gehele benadering van zakelijke en persoonlijke taken, en heeft een hele cultuur van websites, organisatorische tools, seminars en afgeleiden voortgebracht. Allen heeft het boek vanaf het begin herschreven, zijn klassieke tekst aangepast met belangrijke perspectieven op de nieuwe werkplek en materiaal toegevoegd dat het boek de komende jaren levendig en relevant zal houden. Deze nieuwe editie van Getting Things Done wordt niet alleen door de honderdduizenden bestaande fans, maar ook door een hele nieuwe generatie verwelkomd die haar bewezen principes wil omarmen.

Aantal pagina's

352

Taal

Engels

Uitgever

Little, Brown Book Group

EAN-Code

9780349423142

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Getting Things Done. door David Allen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Getting Things Done. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Getting Things Done. onder EAN-code 9780349423142 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Managementboeken Carriere & Succes Organisatiekunde Time management Boeken

Getting Things Done. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Getting Things Done. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Getting Things Done. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Getting Things Done. in grote mate positief.

Getting Things Done. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Getting Things Done. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Getting Things Done. te kopen.

Het boek Getting Things Done. onder EAN code 9780349423142  is geschreven door: David Allen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Getting Things Done. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Getting Things Done. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Getting Things Done. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Getting Things Done. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Getting Things Done.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Getting Things Done. aanbieden. De PDF-versie van Getting Things Done. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00