Zoek
  1. boeken
  2. Gevoelswereldspel.

Gevoelswereldspel. boek PDF

Geschreven door P. Gerrickens

Dit boek direct kopen via deze link.

Gevoelswereldspel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Gevoelswereldspel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Gevoelswereldspel.:

Gevoelswereldspel is een spel dat je kan gebruiken om je emoties, gevoelens en behoeften te versterken en je communicatievaardigheden te verbeteren. Het spel bevat meer dan 100 kaarten met kenmerken die betrekking hebben op het gevoelsleven. Het spel is ontworpen om je bewust te maken van je gevoelens en je in staat te stellen beter te communiceren met anderen. Het spel is bedoeld voor gebruik in verschillende omgevingen, zoals coaching en loopbaanbegeleiding, samenwerken in teams, kennismaking en evaluatie in groepen, functioneringsgesprekken en in het privé-leven. Het Gevoelswereldspel is een effectieve manier om meer inzicht te krijgen in de emotionele wereld van mensen. Het spel is ontworpen om je te helpen om je gevoelens te herkennen, te communiceren en te begrijpen. Het Gevoelswereldspel is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Het is dan wel gewenst een voorselectie te maken uit de kaarten. Deze selectie is afhankelijk van de leeftijd, interesses en behoeften van de spelers. Het spel zorgt ervoor dat je bewust wordt van je gevoelens, wat je kan helpen om je communicatievaardigheden te verbeteren.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Gerrickens, Uitgeverij

EAN-Code

9789074123105

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Gevoelswereldspel. door P. Gerrickens gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Gevoelswereldspel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Gevoelswereldspel. onder EAN-code 9789074123105 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Psychologie Managementboeken Identiteit & Persoonlijkheid Boeken

Gevoelswereldspel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Gevoelswereldspel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Gevoelswereldspel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Gevoelswereldspel. in grote mate positief.

Gevoelswereldspel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Gevoelswereldspel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Gevoelswereldspel. te kopen.

Het boek Gevoelswereldspel. onder EAN code 9789074123105  is geschreven door: P. Gerrickens.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Gevoelswereldspel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Gevoelswereldspel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Gevoelswereldspel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Gevoelswereldspel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Gevoelswereldspel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Gevoelswereldspel. aanbieden. De PDF-versie van Gevoelswereldspel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00