Zoek
  1. boeken
  2. Gevonden geld.

Gevonden geld. boek PDF

Geschreven door Annemarie van Gaal

Dit boek direct kopen via deze link.

Gevonden geld. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Gevonden geld. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Gevonden geld.:

Gevonden geld is een gids vol met tips en adviezen om je geldzaken te regelen en om financieel vrij te leven. Met dit boek kun je vele duizenden euro's per jaar besparen, zonder al te veel in te leveren op comfort. Annemarie van Gaal, ondernemer, columnist en televisiepersoonlijkheid, deelt haar financiële wijsheid en beste tips in dit boek. Met meer dan 200.000 exemplaren verkocht, is Gevonden geld een must-have voor iedereen die geld wil besparen. Van Gaal is bekend van haar boeken en columns over geldzaken en van tv-programma’s zoals Een Dubbeltje Op Zijn Kant en Crisis in de tent. Met deze twee programma's is Van Gaal een erkend autoriteit op het gebied van financiële zelfhulp. Daarnaast biedt Gevonden geld ook handige websites waarmee je gemakkelijk geld kunt besparen. Bovendien kun je met behulp van de tips en adviezen in dit boek je financiën beter beheren. Gevonden geld is een gids die je helpt om je geldzaken op orde te brengen en je financiële vrijheid te vergroten.

Aantal pagina's

160

Taal

Nederlands

Uitgever

Bertram + de Leeuw Uitgevers Bv

EAN-Code

9789461562692

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Gevonden geld. door Annemarie van Gaal gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Gevonden geld. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Gevonden geld. onder EAN-code 9789461562692 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Persoonlijke financiën Boeken

Gevonden geld. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Gevonden geld. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Gevonden geld. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Gevonden geld. in grote mate positief.

Gevonden geld. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Gevonden geld. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Gevonden geld. te kopen.

Het boek Gevonden geld. onder EAN code 9789461562692  is geschreven door: Annemarie van Gaal.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Gevonden geld. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Gevonden geld. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Gevonden geld. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Gevonden geld. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Gevonden geld.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Gevonden geld. aanbieden. De PDF-versie van Gevonden geld. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00