Zoek
  1. boeken
  2. Geweldloos verzet.

Geweldloos verzet. boek PDF

Geschreven door Haim Omer

Dit boek direct kopen via deze link.

Geweldloos verzet. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Geweldloos verzet. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Geweldloos verzet.:

Deze handleiding biedt een nieuwe en krachtige benadering voor gewelddadige en zelfdestructieve kinderen en adolescenten. U krijgt kennis over de methodiek van geweldloos verzet in gezinnen en hoe deze te implementeren is in uw eigen situatie. U krijgt inzicht in wat het betekent om geweldloos verzet te gebruiken als een manier om tegengestelde gedragsstijlen en conflicten te onderzoeken en te verminderen. Deze handleiding bevat ook informatie over hoe u geweldloos verzet kunt gebruiken bij gezinnen met kinderen en/of ouders met een verstandelijke beperking of autisme. Er wordt een stap-voor-stap aanpak gegeven voor het verminderen van conflicten, het voorkomen van geweld en het versterken van de communicatie. De handleiding biedt ook tools voor het creëren van een veilige omgeving en een positieve relatie tussen ouders en kinderen.

Aantal pagina's

58

Taal

Nederlands

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

EAN-Code

9789036810180

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Geweldloos verzet. door Haim Omer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Geweldloos verzet. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Geweldloos verzet. onder EAN-code 9789036810180 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Geweldloos verzet. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Geweldloos verzet. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Geweldloos verzet. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Geweldloos verzet. in grote mate positief.

Geweldloos verzet. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Geweldloos verzet. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Geweldloos verzet. te kopen.

Het boek Geweldloos verzet. onder EAN code 9789036810180  is geschreven door: Haim Omer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Geweldloos verzet. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Geweldloos verzet. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Geweldloos verzet. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Geweldloos verzet. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Geweldloos verzet.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Geweldloos verzet. aanbieden. De PDF-versie van Geweldloos verzet. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00