Zoek
  1. boeken
  2. Geweldloos verzet in gezinnen.

Geweldloos verzet in gezinnen. boek PDF

Geschreven door H. Omer

Dit boek direct kopen via deze link.

Geweldloos verzet in gezinnen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Geweldloos verzet in gezinnen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Geweldloos verzet in gezinnen.:

Naam product: Geweldloos verzet in gezinnen. Product beschrijving: Ouders, leraren en hulpverleners staan vaak voor een dilemma als het gaat om agressief en zelfdestructief gedrag. Of het nu gaat om geweld, woede-uitbarstingen, liegen, stelen of om extreme angst, dwang, schoolverzuim of internetverslaving, vaak wordt gepleit voor een hardere aanpak. Maar dit werkt vaak niet, en kan leiden tot escalatie. Een effectief alternatief is geweldloos verzet. In dit boek worden de principes van geweldloos verzet beschreven, waarin vastberaden verzet en positieve aanwezigheid worden gecombineerd. Gesteund door hun netwerk kunnen gezagsdragers hun gezag en de relatie met het kind op een positieve manier herstellen. Het boek bevat een praktische handleiding met heldere en concrete instructies voor ouders, waarmee zij de principes van geweldloos verzet direct in praktijk kunnen brengen. Ook worden er specifieke thema's behandeld zoals geweld tegen broers en zusjes, kinderen die het gezin ‘terroriseren’. Verder wordt er ingegaan op het belang van samenwerking tussen ouders om ervoor te zorgen dat de principes van geweldloos verzet effectief kunnen worden toegepast. Dit boek is een must voor ouders die op zoek zijn naar een effectieve manier van opvoeden, zonder in te leveren op hun gezag.

Aantal pagina's

174

Taal

Nederlands

Uitgever

Bohn Stafleu van Loghum

EAN-Code

9789036809481

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Geweldloos verzet in gezinnen. door H. Omer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Geweldloos verzet in gezinnen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Geweldloos verzet in gezinnen. onder EAN-code 9789036809481 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Geweldloos verzet in gezinnen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Geweldloos verzet in gezinnen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Geweldloos verzet in gezinnen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Geweldloos verzet in gezinnen. in grote mate positief.

Geweldloos verzet in gezinnen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Geweldloos verzet in gezinnen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Geweldloos verzet in gezinnen. te kopen.

Het boek Geweldloos verzet in gezinnen. onder EAN code 9789036809481  is geschreven door: H. Omer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Geweldloos verzet in gezinnen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Geweldloos verzet in gezinnen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Geweldloos verzet in gezinnen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Geweldloos verzet in gezinnen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Geweldloos verzet in gezinnen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Geweldloos verzet in gezinnen. aanbieden. De PDF-versie van Geweldloos verzet in gezinnen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00