Zoek

Gewetenloos boek PDF

Geschreven door Karen Slaughter

Dit boek direct kopen via deze link

Gewetenloos boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Gewetenloos over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Gewetenloos:

‘Een thriller die geen moment verveelt.’ VN Detective en Thrillergids **** De nieuwe standalone topthriller van #1 bestsellerauteur Karin Slaughter. Emily Vaughn maakt zich op voor het hoogtepunt in haar schoolcarrière: het eindexamenfeest. Maar Emily heeft een geheim. En dat geheim wordt haar aan het eind van de avond fataal. Veertig jaar later is de moord op Emily nog altijd niet opgelost. Niemand is ooit veroordeeld en de moordenaar loopt nog altijd vrij rond. Dat staat op het punt te veranderen als Andrea Oliver naar de stad komt om een rechter te beschermen die met de dood wordt bedreigd. Andrea heeft namelijk een geheime agenda: ze is vastbesloten gerechtigheid voor Emily te vinden en de waarheid over die noodlottige avond te achterhalen, voordat de moordenaar besluit ook háár het zwijgen op te leggen... Over Valse getuige: ‘Slaughter heeft een meesterstuk afgeleverd met de doordachte intrige, de indringende karakters, vloeiende dialogen en de sneltreinvaart.’ VN Detective en Thrillergids ***** ‘Valse getuige bewijst dat Slaughter zich ook na twintig jaar en evenveel boeken moeiteloos handhaaft op het hoogste niveau.’ De Standaard ***** ‘Slaughter is goed in haar vak en bewijst dat ook nu weer.’ NRC Handelsblad

Aantal pagina’s

416

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789402710540


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Gewetenloos door Karen Slaughter gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Gewetenloos downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Gewetenloos onder EAN-code 9789402710540 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Gewetenloos recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Gewetenloos kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Gewetenloos recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Gewetenloos in grote mate positief.

Gewetenloos is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Gewetenloos PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Gewetenloos te kopen.

Het boek Gewetenloos onder EAN code 9789402710540  is geschreven door: Karen Slaughter.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Gewetenloos downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Gewetenloos ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Gewetenloos beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Gewetenloos direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Gewetenloos?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Gewetenloos aanbieden. De PDF-versie van Gewetenloos kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00