Zoek
  1. boeken
  2. Gezondheidspsychologie.

Gezondheidspsychologie. boek PDF

Geschreven door Val Morrison

Dit boek direct kopen via deze link.

Gezondheidspsychologie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Gezondheidspsychologie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Gezondheidspsychologie.:

Gezondheidspsychologie biedt een brede benadering van psychologische aspecten met betrekking tot gezondheid en ziekte. In deze vierde editie worden onderwerpen zoals (on)gezond gedrag, stress, preventie, pijn- en ziektebeleving, de invloed van ziekte op de omgeving en interventies op het gebied van de gezondheidszorg behandeld. Door middel van tekstkaders krijgt de lezer inzicht in de meest actuele onderzoeken. Met behulp van de margebegrippen, samenvattingen aan het eind van elk hoofdstuk en een begrippenlijst achter in het boek wordt de materie gemakkelijk begrijpelijk. Extra studiemateriaal zoals een begrippentrainer, toetsvragen, weblinks, video’s en cases zijn beschikbaar op MyLab, de digitale leeromgeving van Pearson. Daarnaast kun je hier ook een digitale versie van het boek vinden. Gezondheidspsychologie is geschikt voor studenten toegepaste psychologie, verpleegkunde, fysiotherapie en social work binnen het hoger onderwijs. Val Morrison, senior docent Gezondheidspsychologie en beëdigd gezondheidspsycholoog aan Bangor, is een van de auteurs van het boek. Gezondheidspsychologie is gericht op het begrijpen van het gedrag rond gezondheid en ziekte. De auteurs bekijken de onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken, waarbij zowel de individuele als de maatschappelijke aspecten worden meegenomen. Het boek biedt tools om de gezondheid te verbeteren en te leren omgaan met ziekte, pijn en stress. Daarnaast is er aandacht voor preventie en de invloed van ziekte op de omgeving. Deze vierde editie is volledig geactualiseerd, herzien en verbeterd en biedt inzicht in de meest recente onderzoeken en ontwikkelingen. Door het gebruik van duidelijke taal, korte samenvattingen aan het eind van elk hoofdstuk en een begrippenlijst achter in het boek, is Gezondheidspsychologie geschikt voor studenten en professionals uit verschill.

Aantal pagina's

544

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789043034579

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Gezondheidspsychologie. door Val Morrison gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Gezondheidspsychologie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Gezondheidspsychologie. onder EAN-code 9789043034579 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Onderwijs & Didactiek Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Gezondheidspsychologie Educatieve uitgaven Boeken

Gezondheidspsychologie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Gezondheidspsychologie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Gezondheidspsychologie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Gezondheidspsychologie. in grote mate positief.

Gezondheidspsychologie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Gezondheidspsychologie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Gezondheidspsychologie. te kopen.

Het boek Gezondheidspsychologie. onder EAN code 9789043034579  is geschreven door: Val Morrison.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Gezondheidspsychologie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Gezondheidspsychologie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Gezondheidspsychologie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Gezondheidspsychologie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Gezondheidspsychologie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Gezondheidspsychologie. aanbieden. De PDF-versie van Gezondheidspsychologie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00