Zoek
  1. boeken
  2. Goed Voelen.

Goed Voelen. boek PDF

Geschreven door Harry van de Pol

Dit boek direct kopen via deze link.

Goed Voelen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Goed Voelen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Goed Voelen.:

Met het boek Goed Voelen hebben Harry van de Pol en Michelle van Dusseldorp een stevige studie gedaan naar de rol van emoties en gevoelens bij ons functioneren. Ze helpen ons om de kracht van emoties te gebruiken en deze te laten werken. Emoties brengen leven in de brouwerij en geven kleur aan ons bestaan. Ze helpen ons om 'in het moment' te leven en brengen volop energie. Ook helpen ze bij het vinden van balans en geven vaak precies wat we op dat moment nodig hebben. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om emoties te benutten in het werk. Soms komen ze met de verkeerde informatie en voelen ze pijnlijk, onplezierig en negatief. Ook is het soms een warboel. Daarom geeft dit boek praktische handvatten om je emoties te doorvoelen en ermee te bewegen richting. Met behulp van deze handvatten kunnen we leren om emoties en gevoelens te gebruiken in plaats van ze te negeren of weg te drukken.

Aantal pagina's

206

Taal

Nederlands

Uitgever

Vanbinnenuit

EAN-Code

9789090327426

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Goed Voelen. door Harry van de Pol gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Goed Voelen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Goed Voelen. onder EAN-code 9789090327426 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Goed Voelen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Goed Voelen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Goed Voelen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Goed Voelen. in grote mate positief.

Goed Voelen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Goed Voelen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Goed Voelen. te kopen.

Het boek Goed Voelen. onder EAN code 9789090327426  is geschreven door: Harry van de Pol.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Goed Voelen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Goed Voelen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Goed Voelen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Goed Voelen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Goed Voelen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Goed Voelen. aanbieden. De PDF-versie van Goed Voelen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00