Zoek
  1. boeken
  2. Golfregels.

Golfregels. boek PDF

Geschreven door Nederlandse Golf Federatie

Dit boek direct kopen via deze link.

Golfregels. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Golfregels. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Golfregels.:

Golfregels 2023 is een must-have voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste golfregels. Met deze uitgave krijg je een volledig en actueel overzicht van alle nieuwe golfregels die ingaan per 1 januari 2023. Zo krijg je antwoord op alle vragen die op je afkomen als je meespeelt in een golfcompetitie. Maar ook als je volgens de regels wilt golfen, kun je deze uitgave gebruiken. In Golfregels 2023 staat ook de nieuwe regel 25: Aanpassingen voor spelers met beperkingen. Met deze regel kunnen spelers met een beperking aanpassingen doen aan de golfregels, zodat ze toch mee kunnen doen aan de golfcompetitie. Dit is een geweldige manier om iedereen toe te laten aan het golfspel, ongeacht hun beperkingen.

Aantal pagina's

288

Taal

Nederlands

Uitgever

B For Books B.V.

EAN-Code

9789085167631

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Golfregels. door Nederlandse Golf Federatie gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Golfregels. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Golfregels. onder EAN-code 9789085167631 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Sport & Outdoor Balsport Golf Boeken

Golfregels. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Golfregels. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Golfregels. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Golfregels. in grote mate positief.

Golfregels. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Golfregels. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Golfregels. te kopen.

Het boek Golfregels. onder EAN code 9789085167631  is geschreven door: Nederlandse Golf Federatie.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Golfregels. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Golfregels. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Golfregels. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Golfregels. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Golfregels.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Golfregels. aanbieden. De PDF-versie van Golfregels. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00