Zoek
  1. boeken
  2. Golfregels voor startende golfers.

Golfregels voor startende golfers. boek PDF

Geschreven door Nederlandse Golf Federatie

Dit boek direct kopen via deze link.

Golfregels voor startende golfers. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Golfregels voor startende golfers. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Golfregels voor startende golfers.:

Golfregels voor startende golfers is een boek dat alle essentiële informatie bevat over golfregels. Als startende golfer is het belangrijk om de regels en etiquette te kennen om van het spel te kunnen genieten. Het boek bevat de basisregels die nodig zijn om het spel op een juiste manier te spelen. Vanuit de Golfregels Editie 2023 zijn de belangrijkste regels opgenomen in dit boek, met 9 verschillende regellessen. Daarnaast bevat Golfregels voor startende golfers ook een Oefenvragenboek voor het Golfregelexamen. De examenvragen en oefenvragen worden ondersteund met illustraties waardoor de regels beter begrepen en herkend worden. Uitgebreide uitleg over de regels en etiquette is ook beschikbaar, waardoor je de regels en etiquette beter onder de knie krijgt. Met dit boek ben je goed voorbereid op het Golfregelexamen.

Aantal pagina's

100

Taal

Nederlands

Uitgever

B For Books B.V.

EAN-Code

9789085167679

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Golfregels voor startende golfers. door Nederlandse Golf Federatie gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Golfregels voor startende golfers. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Golfregels voor startende golfers. onder EAN-code 9789085167679 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Sport & Outdoor Balsport Golf Boeken

Golfregels voor startende golfers. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Golfregels voor startende golfers. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Golfregels voor startende golfers. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Golfregels voor startende golfers. in grote mate positief.

Golfregels voor startende golfers. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Golfregels voor startende golfers. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Golfregels voor startende golfers. te kopen.

Het boek Golfregels voor startende golfers. onder EAN code 9789085167679  is geschreven door: Nederlandse Golf Federatie.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Golfregels voor startende golfers. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Golfregels voor startende golfers. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Golfregels voor startende golfers. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Golfregels voor startende golfers. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Golfregels voor startende golfers.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Golfregels voor startende golfers. aanbieden. De PDF-versie van Golfregels voor startende golfers. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00