Zoek

Golfregels voor startende golfers boek PDF

Geschreven door Nederlandse Golf Federatie

Dit boek direct kopen via deze link

Golfregels voor startende golfers boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Golfregels voor startende golfers over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Golfregels voor startende golfers:

Iedere golfer moet een zekere kennis van spelregels en etiquette hebben om het spel met plezier en op een eerlijke manier te kunnen spelen. Hoe zou u anders kunnen weten hoe u verder moet spelen bij een verloren bal, als uw bal in het water is beland of als uw bal onspeelbaar in de struiken ligt? De kennis van de golfregels wordt getest door middel van het golfregelexamen. Dit boek is gemaakt als hulpmiddel bij de voorbereiding op dit examen. In dit boek met 9 regellessen worden de golfregels en de gedragsregels op een aanschouwelijke manier uitgelegd. Het boek bevat de belangrijkste regels uit de Golfregels Editie 2019. De golfregels worden periodiek opnieuw vastgesteld door de Royal and Ancient (de R&A) in Schotland.

Aantal pagina’s

76

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789085166269


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Golfregels voor startende golfers door Nederlandse Golf Federatie gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Golfregels voor startende golfers downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Golfregels voor startende golfers onder EAN-code 9789085166269 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Golfregels voor startende golfers recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Golfregels voor startende golfers kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Golfregels voor startende golfers recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Golfregels voor startende golfers in grote mate positief.

Golfregels voor startende golfers is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Golfregels voor startende golfers PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Golfregels voor startende golfers te kopen.

Het boek Golfregels voor startende golfers onder EAN code 9789085166269  is geschreven door: Nederlandse Golf Federatie.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Golfregels voor startende golfers downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Golfregels voor startende golfers ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Golfregels voor startende golfers beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Golfregels voor startende golfers direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Golfregels voor startende golfers?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Golfregels voor startende golfers aanbieden. De PDF-versie van Golfregels voor startende golfers kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00