Zoek
  1. boeken
  2. Good to Great.

Good to Great. boek PDF

Geschreven door Jim Collins

Dit boek direct kopen via deze link.

Good to Great. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Good to Great. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Good to Great.:

Good to Great is een boek dat in 2002 is geschreven door Jim Collins. Het boek is gebaseerd op een onderzoek dat hij uitvoerde onder de Fortune 500 bedrijven. Hij gebruikte deze gegevens om een plan te maken om goede bedrijven naar grote te brengen. Collins benadrukt dat alleen bedrijven die de juiste mensen in dienst hebben, een duidelijke visie hebben en een goede strategie kunnen volgen, echt kunnen groeien. Hij schrijft ook over de aandacht die aan de bedrijfscultuur moet worden besteed, omdat deze kan helpen bij het creëren van een gedisciplineerde omgeving waarin bedrijven hun doelen kunnen bereiken. Good to Great is een must-read voor iedereen die wil weten hoe hij of zij een bedrijf kan laten groeien. Het boek biedt een nieuw inzicht in hoe bedrijven de juiste mensen kunnen vinden en hoe ze hun doelen kunnen bereiken. Verder bevat het boek ook een aantal nuttige tips over de opslag van data, korte- en lange-termijnstrategieën en de goede bedrijfscultuur die nodig is om een bedrijf succesvol te maken. De eerste druk van Good to Great bevat meer dan 100.000 exemplaren. Dit boek is een must-have voor elke ondernemer die wil weten hoe hij of zij een bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

HarperCollins Publishers Inc

EAN-Code

9780066620992

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Good to Great. door Jim Collins gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Good to Great. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Good to Great. onder EAN-code 9780066620992 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Biografieën & Waargebeurd Economie & Financiën Managementboeken Boeken

Good to Great. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Good to Great. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Good to Great. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Good to Great. in grote mate positief.

Good to Great. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Good to Great. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Good to Great. te kopen.

Het boek Good to Great. onder EAN code 9780066620992  is geschreven door: Jim Collins.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Good to Great. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Good to Great. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Good to Great. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Good to Great. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Good to Great.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Good to Great. aanbieden. De PDF-versie van Good to Great. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00