Zoek
  1. boeken
  2. Green on.

Green on. boek PDF

Geschreven door Joris Janssen

Dit boek direct kopen via deze link.

Green on. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Green on. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Green on.:

Green On is een revolutionair boek dat de essentie van succesvol leiderschap onthult. Het deelt de principes waarmee de special forces-operators Richard, Thomas en Frank bovenmenselijke prestaties leveren in levensgevaarlijke situaties. Daarnaast deelt het de principes waarmee het snelst groeiende healthtechbedrijf van Nederland, Luscii, mensen overal en altijd ondersteunt. Green On deelt vijf principes waarmee jij je personeel en bedrijf kunt leiden om bovenmenselijke prestaties te leveren: samenwerken, flow, eenvoud, vertrouwen en aanpassingsvermogen. De principes zijn afkomstig uit de krijgsmacht, maar ook vanuit de bedrijfswereld. Het boek bevat persoonlijke verhalen van Richard, Thomas en Frank, waardoor je een kijkje krijgt in hun leven en de manier waarop zij deze principes toepassen. Met Green On kun je de kracht van mensen boven de processen stellen en zo succesvol leiderschap realiseren. Het boek geeft je een compleet overzicht van de principes die je kunnen helpen bij het realiseren van prestaties die eerder onmogelijk leken. Hiermee kun je jouw bedrijf of organisatie naar een nieuw niveau tillen.

Aantal pagina's

220

Taal

Nederlands

Uitgever

S2 Uitgevers

EAN-Code

9789492528834

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Green on. door Joris Janssen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Green on. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Green on. onder EAN-code 9789492528834 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Green on. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Green on. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Green on. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Green on. in grote mate positief.

Green on. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Green on. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Green on. te kopen.

Het boek Green on. onder EAN code 9789492528834  is geschreven door: Joris Janssen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Green on. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Green on. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Green on. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Green on. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Green on.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Green on. aanbieden. De PDF-versie van Green on. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00