Zoek
  1. boeken
  2. Grip.

Grip. boek PDF

Geschreven door Pastoor, Rick

Dit boek direct kopen via deze link.

Grip. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Grip. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Grip.:

Product omschrijving: Als je je net een gijzelaar voelt van je lijst met taken en het moeilijk vindt om tijd te maken voor wat het belangrijkst is, dan is dit boek een grote hulp. GRIP is een fris, no-nonsense gids die zelfs de drukste werkweek duidelijkheid en richting geeft. Met behulp van tools die je kent, zoals je agenda, takenlijst en e-mail, helpt GRIP je om slimmer te werken, groter te denken en de weg vrij te maken voor wat het belangrijkst is. GRIP's pick-and-choose-structuur maakt het gemakkelijk om meteen mee te starten en wat je leuk vindt toe te passen. Zo kun je je tijd terugwinnen en vandaag al beginnen met het achtervolgen van je meest wilde dromen. GRIP is gevuld met direct toepasbare inzichten en slimme kaders om je in de bestuurdersstoel te zetten.

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

Harper Collins UK

EAN-Code

9780008510572

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Grip. door Pastoor, Rick gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Grip. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Grip. onder EAN-code 9780008510572 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Populaire psychologie Sociale vaardigheden Facilitair management Organisatiekunde Werkpatronen & Gebruiken Boeken

Grip. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Grip. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Grip. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Grip. in grote mate positief.

Grip. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Grip. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Grip. te kopen.

Het boek Grip. onder EAN code 9780008510572  is geschreven door: Pastoor, Rick.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Grip. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Grip. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Grip. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Grip. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Grip.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Grip. aanbieden. De PDF-versie van Grip. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00