Zoek

Grip op je cyclus boek PDF

Geschreven door Lara Briden, ND

Dit boek direct kopen via deze link

Grip op je cyclus boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Grip op je cyclus over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Grip op je cyclus:

Dr. Lara Briden schrijft in heldere taal met duidelijke protocollen wat je zelf kunt doen aan: - veel voorkomende maandelijkse perikelen; - zware, uitblijvende of pijnlijke cyclus, PCOS, endometriose Heb je vaak ‘last van je hormonen’? Blijft je menstruatie uit? Is je cyclus korter dan 21 of langer dan 37 dagen? Of lig je krom van de pijn als je menstrueert? Heb je last van cyclische hoofdpijnen? Slaap je vaak slecht? Of zit je libido onder het vriespunt? Je cyclus is een marker voor je gezondheid (en vruchtbaarheid!). In dit boek benadrukt drs Lara Briden het belang van een gezonde ovulatie. Ze geeft oorzaken en oplossingen voor bovengenoemde problemen en veel meer! Van ovulatieproblemen, endometriose, poliepen of superlichte / superzware menstruaties, tot haaruival, nachtzweten en korte lontjes, het komt allemaal aan bod, met praktische behandeling ervan in de vorm van voeding, suppletie en lifestyle. Ze wijdt 30+ pagina’s aan een nieuwe kijk op de oorzaken van PCOS en de verschillende behandelingen die daaraan gekoppeld zijn. Verder vertelt ze uitgebreid welke anti-conceptie het meest en minst gezond voor je is. En, handig, bij welke klachten welke (bloed)onderzoeken je kan aanvragen via je huisarts en hoe je dat het beste aankaart. Zie ook wooman.nl voor Nederlandse blogs van Lara Briden.

Aantal pagina’s

388

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789082022179


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Grip op je cyclus door Lara Briden, ND gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Grip op je cyclus downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Grip op je cyclus onder EAN-code 9789082022179 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Grip op je cyclus recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Grip op je cyclus kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Grip op je cyclus recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Grip op je cyclus in grote mate positief.

Grip op je cyclus is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Grip op je cyclus PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Grip op je cyclus te kopen.

Het boek Grip op je cyclus onder EAN code 9789082022179  is geschreven door: Lara Briden, ND.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Grip op je cyclus downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Grip op je cyclus ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Grip op je cyclus beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Grip op je cyclus direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Grip op je cyclus?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Grip op je cyclus aanbieden. De PDF-versie van Grip op je cyclus kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00