Zoek
  1. boeken
  2. Grondslagen van Auditing en Assurance.

Grondslagen van Auditing en Assurance. boek PDF

Geschreven door Barbara Majoor

Dit boek direct kopen via deze link.

Grondslagen van Auditing en Assurance. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Grondslagen van Auditing en Assurance. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Grondslagen van Auditing en Assurance.:

Grondslagen van Auditing & Assurance (voorheen Algemene beginselen) is een essentieel deel uit de serie Elementaire theorie accountantscontrole. Deze serie biedt een volledig en actueel beeld van het vakgebied auditing en assurance. In de nieuwste editie is rekening gehouden met alle actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving, waaronder de clarified tekst van de controle-standaarden, de onafhankelijkheidsregelgeving en frauderegelgeving. Verder is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd over de IT-controle aanpak en een hoofdstuk over het verklaringenstelsel. De structuur is aangepast met een duidelijke verdeling tussen het ontstaan van het beroep, wet- en regelgeving, opdrachtenkader en de hoofdlijnen van de uitvoering van de controleopdrachten. De auteur Barbara Majoor is hoogleraar Accountancy aan Nyenrode Business Universiteit. Zij was partner bij KPMG en Deloitte en is nu werkzaam bij AFM waar zij toezicht houdt. Op de website www.grondslagenvanauditingenassurance.noordhoff.nl zijn de uitwerkingen van de oefenopdrachten, cases en powerpoints opgenomen. Deze serie is speciaal ontwikkeld voor studenten Accountancy, Finance & Control. De lezer wordt met behulp van aansprekende praktijkvoorbeelden en een toegankelijke weergave stapsgewijs door de fundamenten van accountantscontrole geleid.

Aantal pagina's

228

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001903190

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Grondslagen van Auditing en Assurance. door Barbara Majoor gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Grondslagen van Auditing en Assurance. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Grondslagen van Auditing en Assurance. onder EAN-code 9789001903190 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Managementboeken Educatieve uitgaven Boeken

Grondslagen van Auditing en Assurance. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Grondslagen van Auditing en Assurance. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Grondslagen van Auditing en Assurance. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Grondslagen van Auditing en Assurance. in grote mate positief.

Grondslagen van Auditing en Assurance. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Grondslagen van Auditing en Assurance. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Grondslagen van Auditing en Assurance. te kopen.

Het boek Grondslagen van Auditing en Assurance. onder EAN code 9789001903190  is geschreven door: Barbara Majoor.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Grondslagen van Auditing en Assurance. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Grondslagen van Auditing en Assurance. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Grondslagen van Auditing en Assurance. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Grondslagen van Auditing en Assurance. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Grondslagen van Auditing en Assurance.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Grondslagen van Auditing en Assurance. aanbieden. De PDF-versie van Grondslagen van Auditing en Assurance. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00