Zoek

Haken a la Bloemen 2 Granny squares boek PDF

Geschreven door

Dit boek direct kopen via deze link

Haken a la Bloemen 2 Granny squares boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Haken a la Bloemen 2 Granny squares over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Haken a la Bloemen 2 Granny squares:

Het inspiratieboek in de Haken à la Bloemen-serie: iedereen kan haken met de square-ontwerpen van Karin Bloemen! Fans van de bestseller Haken à la Bloemen van Karin Bloemen kunnen nu direct door met haar tweede haakboek! Na het enorme succes van haar eerste haakboek heeft La Bloemen de draad weer opgepakt en nu komt ze met dé inspiratiegids voor fans van de granny square, wederom in haar eigenzinnige stijl. Met een groot aanbod aan ontwerpen, ingedeeld op thema, gaat er een creatieve wereld voor je open. Laat je inspireren, maak de kleine projecten in dit boek, pas de granny’s toe op de werkstukken uit Haken à la Bloemen – Squares and colors óf gebruik ze als startpunt voor je eigen ontwerpen. Karin Bloemen is naast cabaretière, zangeres en actrice ook een fanatieke haakster. Ze draagt haar kleurrijke haakcreaties overal, en haar mooie eigengemaakte omslagdoeken en warme dekens zijn erg geliefd onder collega-artiesten.

Aantal pagina’s

128

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789024595891


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Haken a la Bloemen 2 Granny squares door gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Haken a la Bloemen 2 Granny squares downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Haken a la Bloemen 2 Granny squares onder EAN-code 9789024595891 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Haken a la Bloemen 2 Granny squares recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Haken a la Bloemen 2 Granny squares kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Haken a la Bloemen 2 Granny squares recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Haken a la Bloemen 2 Granny squares in grote mate positief.

Haken a la Bloemen 2 Granny squares is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Haken a la Bloemen 2 Granny squares PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Haken a la Bloemen 2 Granny squares te kopen.

Het boek Haken a la Bloemen 2 Granny squares onder EAN code 9789024595891  is geschreven door: .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Haken a la Bloemen 2 Granny squares downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Haken a la Bloemen 2 Granny squares ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Haken a la Bloemen 2 Granny squares beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Haken a la Bloemen 2 Granny squares direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Haken a la Bloemen 2 Granny squares?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Haken a la Bloemen 2 Granny squares aanbieden. De PDF-versie van Haken a la Bloemen 2 Granny squares kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00