Zoek
  1. boeken
  2. Handboek EMDR.

Handboek EMDR. boek PDF

Geschreven door Ad de Jongh

Dit boek direct kopen via deze link.

Handboek EMDR. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Handboek EMDR. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Handboek EMDR.:

EMDR is een krachtige behandelmethode die veel gebruikt wordt bij het behandelen van psychisch trauma. Het Handboek EMDR biedt een uitgebreide en toegankelijke Nederlandstalige leidraad voor psychologen, psychiaters en andere GGZ-specialisten die deze behandelmethode willen toepassen. Het boek gaat in op de theorie achter EMDR, het protocol, de technieken en de klinische toepassingen. Verder wordt er ingegaan op de specifieke behandelingen voor kinderen, volwassenen en ouderen en worden er aanvullende technieken voor speciale situaties besproken. Het Handboek EMDR is geschreven door een ervaren EMDR-therapeut met 15 jaar ervaring in deze techniek. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijke ervaringen en onderzoeksresultaten. Ook wordt de lezer bijgestaan door illustraties en een uitgebreide lijst met handige tips en voorbeelden. Dit boek is daarom een perfecte leidraad voor iedereen die zich wil verdiepen in de toepassing van EMDR-therapie. EMDR is een krachtige behandelmethode die veel gebruikt wordt bij het behandelen van psychisch trauma. Het Handboek EMDR biedt een uitgebreide en toegankelijke Nederlandstalige leidraad voor psychologen, psychiaters en andere GGZ-specialisten die deze behandelmethode willen toepassen. Het boek gaat in op de theorie achter EMDR, het protocol, de technieken en de klinische toepassingen. Verder wordt er ingegaan op de specifieke behandelingen voor kinderen, volwassenen en ouderen en worden er aanvullende technieken voor speciale situaties besproken. Het Handboek EMDR is geschreven door een ervaren EMDR-therapeut met 15 jaar ervaring in deze techniek. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijke ervaringen en onderzoeksresultaten. Ook wordt de lezer bijgestaan door illustraties en een uitgebreide lijst met handige tips en voorbeelden. Dit boek is daarom een perfecte leidraad voor iedereen die z.

Aantal pagina's

222

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789043036474

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Handboek EMDR. door Ad de Jongh gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Handboek EMDR. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Handboek EMDR. onder EAN-code 9789043036474 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

Handboek EMDR. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Handboek EMDR. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Handboek EMDR. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Handboek EMDR. in grote mate positief.

Handboek EMDR. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Handboek EMDR. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Handboek EMDR. te kopen.

Het boek Handboek EMDR. onder EAN code 9789043036474  is geschreven door: Ad de Jongh.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Handboek EMDR. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Handboek EMDR. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Handboek EMDR. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Handboek EMDR. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Handboek EMDR.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Handboek EMDR. aanbieden. De PDF-versie van Handboek EMDR. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00