Zoek
  1. boeken
  2. Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden.

Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. boek PDF

Geschreven door Dimitri Mortelmans

Dit boek direct kopen via deze link.

Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden.:

Dit handboek wil studenten en onderzoekers de tools geven om kwalitatief onderzoek op te zetten en uit te voeren. Het boek is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Het eerste deel legt de theoretische basis van kwalitatief onderzoek, waarbij wordt uitgelegd hoe het verschilt van kwantitatief onderzoek. Het tweede deel geeft de lezer de kennis om een eerste stap in het onderzoeksproces te maken. Er wordt ook ingegaan op ethiek in het onderzoek, het schrijven van de probleemstelling, het maken van beslissingen en het werken met kwalitatieve steekproeven. In deel drie staan de verschillende dataverzamelingsmethoden centraal, zoals interviews, focusgroepen, mixed methods en wetenschappelijk observeren. In het laatste deel wordt dieper ingegaan op het analyseren, interpreteren en presenteren van kwalitatieve gegevens. Er worden verschillende methoden besproken om kwalitatieve gegevens te analyseren en om deze gegevens te verwerken in een wetenschappelijke tekst. Ook wordt er aandacht besteed aan het omgaan met de onzekerheid en problemen die kunnen ontstaan tijdens het analyseren van kwalitatieve gegevens. Ten slotte wordt er een overzicht gegeven van de verschillende manieren waarop kwalitatieve resultaten kunnen worden gepresenteerd. Dit boek biedt studenten en onderzoekers de kennis die nodig is om kwalitatief onderzoek op te zetten en uit te voeren. Door middel van verschillende voorbeelden uit Nederlandstalig en internationaal onderzoek, hedendaagse studies en klassiekers uit de kwalitatieve onderzoeksstraditie, wordt er een praktisch, didactisch en actueel overzicht gegeven. Het boek helpt de lezer om het kwalitatieve onderzoeksproces te begrijpen en toe te passen.

Aantal pagina's

568

Taal

Nederlands

Uitgever

Acco Uitgeverij

EAN-Code

9789463799072

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. door Dimitri Mortelmans gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. onder EAN-code 9789463799072 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Sociologie Sociale theorie Boeken

Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. in grote mate positief.

Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. te kopen.

Het boek Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. onder EAN code 9789463799072  is geschreven door: Dimitri Mortelmans.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. aanbieden. De PDF-versie van Handboek kwalitatieve onderzoeksmethoden. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00