Zoek
  1. boeken
  2. Handboek Recruitment Employer Branding.

Handboek Recruitment Employer Branding. boek PDF

Geschreven door Gusta Timmermans

Dit boek direct kopen via deze link.

Handboek Recruitment Employer Branding. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Handboek Recruitment Employer Branding. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Handboek Recruitment Employer Branding.:

Het Handboek Recruitment Employer Branding is het eerste complete Nederlandse handboek over recruitment en employer branding. Met een schat aan praktische informatie is dit boek een waardevolle gids voor recruiters, managers en HR-professionals. Gusta Timmermans stelt het Total Talent Acquisition Model voor, dat je helpt om de basis voor het aannemen van personeel op orde te brengen. Met dit model krijg je inzicht in alle facetten van het vakgebied, van strategische thema’s tot specifieke recruitment- en employer branding-thema’s. Met dit boek kun je je recruitmentstrategieën en employer branding-inspanningen verbeteren. Je leert hoe je een goed selectiegesprek houdt, welke voor- en nadelen outsourcing heeft en hoe je je doelgroep bereikt. Je krijgt ook tips voor het gebruik van tools en innovatie. Daarnaast kun je met dit boek 0-metingen uitvoeren voor jouw organisatie om te zien waar je staat en waar je nog kunt optimaliseren. Dit boek is een must-have voor iedereen die zich bewust wil maken van de kansen en mogelijkheden van recruitment en employer branding.

Aantal pagina's

240

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024439485

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Handboek Recruitment Employer Branding. door Gusta Timmermans gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Handboek Recruitment Employer Branding. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Handboek Recruitment Employer Branding. onder EAN-code 9789024439485 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Handboek Recruitment Employer Branding. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Handboek Recruitment Employer Branding. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Handboek Recruitment Employer Branding. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Handboek Recruitment Employer Branding. in grote mate positief.

Handboek Recruitment Employer Branding. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Handboek Recruitment Employer Branding. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Handboek Recruitment Employer Branding. te kopen.

Het boek Handboek Recruitment Employer Branding. onder EAN code 9789024439485  is geschreven door: Gusta Timmermans.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Handboek Recruitment Employer Branding. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Handboek Recruitment Employer Branding. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Handboek Recruitment Employer Branding. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Handboek Recruitment Employer Branding. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Handboek Recruitment Employer Branding.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Handboek Recruitment Employer Branding. aanbieden. De PDF-versie van Handboek Recruitment Employer Branding. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00