Zoek

Handboek voor leraren boek PDF

Geschreven door Walter Geerts

Dit boek direct kopen via deze link

Handboek voor leraren boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Handboek voor leraren over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Handboek voor leraren:

Een goede leraar doet ertoe. Er een worden is een mooie, maar soms lastige opgave. Je wordt immers geen leraar door domweg het ‘recept’ uit een boek te volgen. Toch zijn er wel handvatten die je kunnen helpen. In dit handboek vind je daarom de basis die je nodig hebt om een succesvolle leraar te worden. De theorie helpt om nieuwe inzichten in de praktijk in je vingers te krijgen, maar je moet bovenal een eigen identiteit als leraar ontwikkelen. Handboek voor leraren sluit aan bij de generieke kennisbasis waarover elke beginnende leraar moet beschikken. Het boek is een inspiratiebron voor actuele afstudeerthema’s en biedt praktisch gereedschap om jarenlang door te blijven groeien in het docentschap. Daarmee slaat de uitgave een gedegen brug naar de werkelijkheid in de klas. Van ‘Hoe onderwijs ik mijn leerlingen?’ tot ‘Hoe ontwikkel ik mezelf als leraar?’; alle hoofdvragen van de docent in spe komen aan bod. In deel A van het boek wordt de didactiek van het leraarschap omschreven met thema’s, zoals adolescentie, coaching, werkvormen, ordehandhaving, leerpsychologietheorieën en toetsing. In deel B staat de pedagogische interactie met leerlingen centraal waarbij aandacht wordt besteed aan pesten, passend onderwijs en gesprekken op school. Het Nederlandse onderwijssysteem, met verschillende culturen, opvoedingsstijlen en visies, komt in deel C aan de orde. Deel D gaat in op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van leraren. Tot slot wordt in deel E beschreven hoe docenten hun onderwijs vorm kunnen geven in het vmbo en mbo. Het Handboek voor Leraren is nog steeds een compleet boek. De veelzijdigheid van het boek is toegenomen. Er wordt nu specifieker ingegaan op trends, zonder dat het boek trendy wordt: - Meer aandacht voor differentiatie, leerdoelen en beginsituatie (hoofdstuk 2) - Cyclus van handelingsgericht werken toegevoegd (hoofdstuk 2) - Aandacht voor Feed-up, Feedback en Feed-forward (hoofdstuk 3) - Verbeterde uitleg klassenmanagement (hoofdstuk 4) - Aanstippen effectieve strategieën om het leren te bevorderen (hoofdstuk 5) - Meer aandacht voor formatief onderwijs, rubrics en toetsanalyse (hoofdstuk 5) - Update hoofdstuk Passend onderwijs (hoofdstuk 8) - Toevoeging diverse nieuwe onderwijsconcepten (hoofdstuk 10) - Intercultureel een update van de termen naar 3.0 (hoofdstuk 11) Handboek voor leraren is een toegankelijk geschreven, gedegen en praktisch boek voor elke leraar (in opleiding) in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Walter Geerts en René van Kralingen zijn beiden ervaren lerarenopleiders en auteurs van diverse onderwijsuitgaven. Walter Geerts, werkzaam bij NHL Stenden Hogeschool, is medeauteur van het project Didiclass en is een van de opstellers van de generieke kennisbasis. René van Kralingen is trainer/onderwijsadviseur bij het Onderwijsadviesbureau Van Kralingen . Hij houdt zich onder andere bezig met toetsing, timemanagement, werkvormen, effectieve instructies en leidinggeven.

Aantal pagina’s

496

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789046907221


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Handboek voor leraren door Walter Geerts gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Handboek voor leraren downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Handboek voor leraren onder EAN-code 9789046907221 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Handboek voor leraren recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Handboek voor leraren kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Handboek voor leraren recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Handboek voor leraren in grote mate positief.

Handboek voor leraren is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Handboek voor leraren PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Handboek voor leraren te kopen.

Het boek Handboek voor leraren onder EAN code 9789046907221  is geschreven door: Walter Geerts .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Handboek voor leraren downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Handboek voor leraren ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Handboek voor leraren beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Handboek voor leraren direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Handboek voor leraren?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Handboek voor leraren aanbieden. De PDF-versie van Handboek voor leraren kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00