Zoek
  1. boeken
  2. Hard Thing About Hard Things.

Hard Thing About Hard Things. boek PDF

Geschreven door Ben Horowitz

Dit boek direct kopen via deze link.

Hard Thing About Hard Things. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Hard Thing About Hard Things. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Hard Thing About Hard Things.:

Hard Thing About Hard Things is een waardevol boek dat ondernemers en startende ondernemers helpt bij hun uitdagingen. Ben Horowitz, medeoprichter van Andreessen Horrowitz, deelt zijn schat aan kennis en ervaring die hij heeft opgedaan in de Silicon Valley met het boek. In Hard Thing About Hard Things geeft Horowitz nuttige adviezen over het opbouwen en runnen van een startup. De adviezen zijn afkomstig vanuit zijn ervaring met de meest uitdagende problemen die je niet leert in de business school. Horowitz maakt gebruik van zijn passie voor rap muziek om de business lessen te versterken met liedjes uit zijn favoriete hip hop songs. Hij vertelt het op een eerlijke manier over alles, van het ontslaan van vrienden tot het concurreren met je concurrenten, van het cultiveren en handhaven van een CEO mentaliteit tot het weten wanneer je moet cash-in. Hard Thing About Hard Things is een must-read voor ervaren ondernemers en mensen die hun eigen nieuwe venture willen starten.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Harper Business

EAN-Code

9780062273208

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Hard Thing About Hard Things. door Ben Horowitz gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Hard Thing About Hard Things. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Hard Thing About Hard Things. onder EAN-code 9780062273208 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Geluk & Zelfvertrouwen Bedrijfskunde Besluitvorming Facilitair management Leiderschap Boeken

Hard Thing About Hard Things. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Hard Thing About Hard Things. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Hard Thing About Hard Things. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Hard Thing About Hard Things. in grote mate positief.

Hard Thing About Hard Things. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Hard Thing About Hard Things. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Hard Thing About Hard Things. te kopen.

Het boek Hard Thing About Hard Things. onder EAN code 9780062273208  is geschreven door: Ben Horowitz.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Hard Thing About Hard Things. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Hard Thing About Hard Things. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Hard Thing About Hard Things. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Hard Thing About Hard Things. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Hard Thing About Hard Things.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Hard Thing About Hard Things. aanbieden. De PDF-versie van Hard Thing About Hard Things. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00