Zoeken

Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen boek PDF

Geschreven door J.K. Rowling

Dit boek direct kopen via deze link

Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen:

Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en hardvochtige oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap. Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem. En daarna nog een, en nog een. De brieven veranderen Harry’s hele leven: hij wordt gered door een woest figuur op een vliegende motorfiets en hij komt erachter wie zijn ouders werkelijk waren. Met een speciale trein die vertrekt van Perron 9¾ belandt hij op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. En uiteindelijk moet Harry het opnemen tegen zijn aartsvijand Voldemort, een levensgevaarlijke tovenaar. Recensies Sympathieke tovenaarsleerling (Libelle, 1 november 2000) 'Populair bij jong èn oud. En terecht, want wie eenmaal kennis maakt met de sympathieke tovenaarsleerling, is voorgoed verkocht.' Vol magie (J/M, 1 november 2000) 'Het verhaal leest als een trein, staat vol magie, is spannend en sprookjesachtig, maar toch bij de tijd.' Onvervalst leesplezier (Algemeen Dagblad, 1 oktober 2000) 'Harry Potter en de Steen der Wijzen is een en al verrukkelijke onzin. Onvervalst leesplezier.'

Aantal pagina’s

228

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789076174105


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen door J.K. Rowling gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen onder EAN-code 9789076174105 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen in grote mate positief.

Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen te kopen.

Unknown

Het boek Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen onder EAN code 9789076174105  is geschreven door: J.K. Rowling.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen aanbieden. De PDF-versie van Harry Potter 1 Harry Potter en de steen der wijzen kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00