Zoek

Heel boek PDF

Geschreven door Vilna van Betten

Dit boek direct kopen via deze link

Heel boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Heel over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Heel :

In Heel deelt Vilna het geheim van een oersterke kracht in jou waarmee jij jezelf bevrijdt van mentale of fysieke klachten door gebruik te maken van je zelfhelend vermogen. Dat je lichaam en geest vanzelf kunnen genezen weten we allemaal. Denk maar aan een wondje dat uit zichzelf geneest of dat je na een boze bui je jezelf weer goed voelt. Maar wat als genezing niet lukt of niet meer vanzelf gaat? Dan is er ‘heling’ nodig. Vastgeroeste denkpatronen en onverwerkte, geblokkeerde emoties zitten dan vast in je lichaam en liggen in je celgeheugen opgeslagen. Door deze te resetten en opnieuw te programmeren kunnen je lichaam en geest zich herstellen. Aan de hand van haar eigen ervaring, voorbeelden van ervaringsdeskundigen en theoretische achtergronden uit de energetische geneeskunde, neurowetenschappen en positieve psychologie neemt Vilna je mee in een wereld vol mogelijkheden. Ze heeft haar eigen Body & Mind Reset methode ontwikkeld, waarmee ze inmiddels duizenden mensen klachtenvrij heeft gekregen, inclusief haar eigen man die in 2018 na een zeer ernstig motorongeluk waarbij hij ernstig hersenletsel en botbreuken opliep. Na een slechte prognose kreeg zij hem op een wonderbaarlijke en voor de artsen op een onverklaarbare wijze weer snel op de rit. Door de stappen te doorlopen van haar eenvoudige en verrassend snelle Body & Mind Reset-methode kun ook jij jezelf bevrijden. Slechts 5 minuten per dag maakt al het verschil. Ben jij de volgende?

Aantal pagina’s

280

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789492597526


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Heel door Vilna van Betten gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Heel downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Heel onder EAN-code 9789492597526 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Heel recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Heel kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Heel recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Heel in grote mate positief.

Heel is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Heel PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Heel te kopen.

Het boek Heel onder EAN code 9789492597526  is geschreven door: Vilna van Betten .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Heel downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Heel ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Heel beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Heel direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Heel ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Heel aanbieden. De PDF-versie van Heel kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00