Zoek
  1. boeken
  2. Het ADD-syndroom.

Het ADD-syndroom. boek PDF

Geschreven door T.E. Brown

Dit boek direct kopen via deze link.

Het ADD-syndroom. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Het ADD-syndroom. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Het ADD-syndroom.:

Het ADD-syndroom is een boek dat de aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD) onderzoekt en in eenvoudige bewoordingen uitlegt. Thomas E. Brown, een vooraanstaand deskundige op het gebied van diagnostiek en behandeling van ADHD, geeft in dit boek praktische en wetenschappelijk onderbouwde informatie over behandelingen. Hij beschrijft een geheel nieuw inzicht in ADHD door middel van treffende voorbeelden van invloeden van deze stoornis op het dagelijks leven van kinderen, pubers, adolescenten en volwassenen. Het boek legt uit dat ADHD meer is dan af en toe afgeleid zijn of je niet kunnen concentreren. Het gaat over het begrijpen van de achtergronden van ADHD, waarom iemand met ADHD urenlang kan computeren maar toch zijn werk niet afkrijgt. Brown geeft ook een overzicht van wat er tot nu toe wetenschappelijk bekend is over ADHD en gaat in op vele vragen en vooroordelen. Dit boek is geschreven voor iedereen; voor patiënten, hulpverleners, familieleden, leerkrachten en andere geïnteresseerden. Brown wil begrijpen wat ADHD is en hoe het te behandelen. Hij biedt de lezer zijn kennis en ervaringen aan, zodat iedereen die met ADHD te maken heeft de beste zorg en ondersteuning krijgt.

Aantal pagina's

397

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789026522123

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Het ADD-syndroom. door T.E. Brown gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Het ADD-syndroom. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Het ADD-syndroom. onder EAN-code 9789026522123 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Klinische psychologie ADHD & ADD Psychotherapie Boeken

Het ADD-syndroom. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Het ADD-syndroom. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Het ADD-syndroom. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Het ADD-syndroom. in grote mate positief.

Het ADD-syndroom. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Het ADD-syndroom. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Het ADD-syndroom. te kopen.

Het boek Het ADD-syndroom. onder EAN code 9789026522123  is geschreven door: T.E. Brown.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Het ADD-syndroom. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Het ADD-syndroom. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Het ADD-syndroom. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Het ADD-syndroom. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Het ADD-syndroom.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Het ADD-syndroom. aanbieden. De PDF-versie van Het ADD-syndroom. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00