Zoek
  1. boeken
  2. Het ambacht van de secure-base coach.

Het ambacht van de secure-base coach. boek PDF

Geschreven door Jakob van Wielink

Dit boek direct kopen via deze link.

Het ambacht van de secure-base coach. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Het ambacht van de secure-base coach. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Het ambacht van de secure-base coach.:

Het ambacht van de secure-base coach biedt professioneel begeleiders een handboek voor de begeleiding van mensen en teams die verandering tegemoet gaan. Je leert hoe je zelf een secure base kunt zijn voor je cliënten. Daarnaast krijg je handvatten en oefeningen aangereikt om je cliënten te helpen verbinding te krijgen met hun secure bases. Deze secure bases kunnen een bron zijn waardoor mensen zich welkom voelen en worden geïnspireerd om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Verandering is een fundamenteel onderdeel van het leven, waar we steeds opnieuw mee te maken krijgen. Met het handboek van secure base coach kun je deze veranderingen useren en in goede banen leiden. Daarnaast leer je wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je cliënten verbindingen kunnen leggen met bronnen van inspiratie en steun. Het boek is geschreven door Jakob van Wielink, partner bij De School voor Transitie en verbonden aan het Portland Institute for Loss.

Aantal pagina's

432

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024444533

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Het ambacht van de secure-base coach. door Jakob van Wielink gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Het ambacht van de secure-base coach. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Het ambacht van de secure-base coach. onder EAN-code 9789024444533 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

Het ambacht van de secure-base coach. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Het ambacht van de secure-base coach. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Het ambacht van de secure-base coach. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Het ambacht van de secure-base coach. in grote mate positief.

Het ambacht van de secure-base coach. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Het ambacht van de secure-base coach. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Het ambacht van de secure-base coach. te kopen.

Het boek Het ambacht van de secure-base coach. onder EAN code 9789024444533  is geschreven door: Jakob van Wielink.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Het ambacht van de secure-base coach. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Het ambacht van de secure-base coach. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Het ambacht van de secure-base coach. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Het ambacht van de secure-base coach. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Het ambacht van de secure-base coach.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Het ambacht van de secure-base coach. aanbieden. De PDF-versie van Het ambacht van de secure-base coach. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00