Zoek
  1. boeken
  2. Het boek voor jonge teamleiders.

Het boek voor jonge teamleiders. boek PDF

Geschreven door Jelle van der Lugt

Dit boek direct kopen via deze link.

Het boek voor jonge teamleiders. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Het boek voor jonge teamleiders. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Het boek voor jonge teamleiders.:

"Jelle van der Lugt deelt in ‘Het boek voor jonge teamleiders’ zijn ervaringen als 24-jarige teamleider bij het Vattenfall Solar Team van de TU Delft. Hij beschrijft hoe hij met een team van studenten een zonneauto bouwde voor een achtdaagse race in Zuid-Afrika. In dit boek beschrijft Jelle zes zekerheden die hij heeft ontdekt om met overtuiging aan de slag te gaan als beginnend leidinggevende. Met aansprekende persoonlijke voorbeelden, handige modellen, lessen van teamcoaches en adviezen van onder meer Jeroen Dijsselbloem helpt dit boek jou om met plezier en vertrouwen te beginnen aan je eerste jaar als teamleider. De zes zekerheden die Jelle beschrijft zijn: bouwen aan je team, werken aan vertrouwen, doelen stellen en resultaten behalen, verantwoordelijkheid nemen en geven, coaching en reflectie. Met deze zekerheden krijg je de focus om je met het team snel te ontwikkelen en aandacht te besteden aan wat voor jullie van belang is. In dit boek krijg je de tools om een goede teamleider te worden en om jouw team te begeleiden naar resultaten die jullie trots maken. Laat je inspireren door de lessen van Jelle en leer hoe je met een team een doel kunt behalen waar je trots op kunt zijn.".

Aantal pagina's

176

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047013761

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Het boek voor jonge teamleiders. door Jelle van der Lugt gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Het boek voor jonge teamleiders. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Het boek voor jonge teamleiders. onder EAN-code 9789047013761 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

Het boek voor jonge teamleiders. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Het boek voor jonge teamleiders. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Het boek voor jonge teamleiders. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Het boek voor jonge teamleiders. in grote mate positief.

Het boek voor jonge teamleiders. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Het boek voor jonge teamleiders. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Het boek voor jonge teamleiders. te kopen.

Het boek Het boek voor jonge teamleiders. onder EAN code 9789047013761  is geschreven door: Jelle van der Lugt.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Het boek voor jonge teamleiders. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Het boek voor jonge teamleiders. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Het boek voor jonge teamleiders. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Het boek voor jonge teamleiders. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Het boek voor jonge teamleiders.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Het boek voor jonge teamleiders. aanbieden. De PDF-versie van Het boek voor jonge teamleiders. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00