Search
  1. boeken
  2. Het Groene Boekje.

Het Groene Boekje. boek PDF

Geschreven door Nederlandse Taalunie

Dit boek direct kopen via deze link.

Het Groene Boekje. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Het Groene Boekje. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Het Groene Boekje.:

Het Groene Boekje is een uniek en waardevol boek dat al jarenlang wordt gebruikt door studenten, leraren, journalisten en iedereen die met de Nederlandse taal bezig is. Het is een gedetailleerde verzameling van regels voor de spelling van de Nederlandse taal. Deze regels zijn geactualiseerd op basis van de huidige taalgebruik en de regels van de Stichting Taalunie. Het Groene Boekje bevat ook nuttige informatie over de geschiedenis en herkomst van woorden, evenals informatie over de bijbehorende uitspraak. Het Groene Boekje is gemakkelijk te gebruiken dankzij de overzichtelijke indeling. Het boek begint met de basisregels van de spelling, gevolgd door een verklarende woordenlijst met uitgebreide betekenissen van woorden. Bovendien is er aandacht besteed aan de regels voor woordstructuren, woordvorming, verbindingen en afkortingen. De uitgebreide tabellen en voorbeelden maken het gemakkelijk om de regels toe te passen en te begrijpen. Het Groene Boekje is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die met de Nederlandse taal bezig is.

Aantal pagina's

1216

Taal

Nederlands

Uitgever

Van Dale

EAN-Code

9789460772832

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Het Groene Boekje. door Nederlandse Taalunie gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Het Groene Boekje. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Het Groene Boekje. onder EAN-code 9789460772832 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Taal Woordenboeken & Naslagwerken Taalwetenschap Encyclopedieën & Naslagwerken Woordenboeken Boeken

Het Groene Boekje. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Het Groene Boekje. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Het Groene Boekje. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Het Groene Boekje. in grote mate positief.

Het Groene Boekje. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Het Groene Boekje. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Het Groene Boekje. te kopen.

Het boek Het Groene Boekje. onder EAN code 9789460772832  is geschreven door: Nederlandse Taalunie.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Het Groene Boekje. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Het Groene Boekje. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Het Groene Boekje. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Het Groene Boekje. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Het Groene Boekje.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Het Groene Boekje. aanbieden. De PDF-versie van Het Groene Boekje. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00