Zoek
  1. boeken
  2. Het Groot Werkvormenboek 2.

Het Groot Werkvormenboek 2. boek PDF

Geschreven door Sasja Dirkse-Hulscher

Dit boek direct kopen via deze link.

Het Groot Werkvormenboek 2. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Het Groot Werkvormenboek 2. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Het Groot Werkvormenboek 2.:

Het Groot Werkvormenboek 2 is een vervolg op het eerste deel, waarvan inmiddels meer dan 56.000 exemplaren zijn verkocht. Dit tweede deel voegt 120 werkvormen toe aan je repertoire en biedt je de unieke formule om een goed programma voor een overleg, teamsessie, training of les te ontwerpen. Hierin vind je inspiratie voor elke fase van je programma, van activeren, verbinden, focussen, presenteren, brainstormen en samenwerken tot toetsen en toepassen. Het Groot werkvormenboek deel 2 is bedoeld voor iedereen die bijeenkomsten op een frisse en resultaatgerichte manier wil vormgeven. Al ruim 25 jaar werken Angela Talen en Sasja Dirkse als 'architects of learning' en ontwikkelen zij innovatieve oplossingen die bijdragen aan leiderschap, leren en verandering van mensen in organisaties. Met hun expertise in het ontwerpen van succesvolle programma’s nemen ze je mee in hun eigen manier van werken. Zo kun je leren hoe je het beste uit de deelnemers en jezelf kunt halen, zodat je bijeenkomsten meer energie geven en beter verlopen. In 2020 startten zij met dit tweede deel van het Groot Werkvormenboek.

Aantal pagina's

300

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024404834

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Het Groot Werkvormenboek 2. door Sasja Dirkse-Hulscher gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Het Groot Werkvormenboek 2. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Het Groot Werkvormenboek 2. onder EAN-code 9789024404834 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Het Groot Werkvormenboek 2. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Het Groot Werkvormenboek 2. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Het Groot Werkvormenboek 2. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Het Groot Werkvormenboek 2. in grote mate positief.

Het Groot Werkvormenboek 2. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Het Groot Werkvormenboek 2. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Het Groot Werkvormenboek 2. te kopen.

Het boek Het Groot Werkvormenboek 2. onder EAN code 9789024404834  is geschreven door: Sasja Dirkse-Hulscher.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Het Groot Werkvormenboek 2. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Het Groot Werkvormenboek 2. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Het Groot Werkvormenboek 2. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Het Groot Werkvormenboek 2. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Het Groot Werkvormenboek 2.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Het Groot Werkvormenboek 2. aanbieden. De PDF-versie van Het Groot Werkvormenboek 2. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00