Zoek
  1. boeken
  2. Het grote beinvloedingsspel.

Het grote beinvloedingsspel. boek PDF

Geschreven door Bert van Dijk

Dit boek direct kopen via deze link.

Het grote beinvloedingsspel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Het grote beinvloedingsspel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Het grote beinvloedingsspel.:

Het grote beïnvloedingsspel is een interactief bordspel waarmee je leert hoe je de manier waarop een ander communiceert, kunt beïnvloeden. Samen met andere spelers analyseer je in concrete situaties je eigen gedrag en dat van anderen. Je leert je eigen gedrag zo aan te passen dat de ander bijna als vanzelf volgt en zijn gedrag aanpast zoals jij dat wilt. Het spel is gebaseerd op de Roos van Leary, waarmee je inzicht krijgt in interactiepatronen en je effectiever kunt omgaan met lastig gedrag van anderen. In deze nieuwe editie leer je nóg effectiever de verschillende interactiepatronen herkennen en tackelen. Je leert hoe je het gedrag van anderen voor je kunt laten werken, zonder dat je zelf je stem hoeft te verheffen. Het grote beïnvloedingsspel is leuk, nuttig en leerzaam voor leidinggevenden, trainers, HR-functionarissen, docenten en iedereen die meer wil weten over zijn eigen gedrag. Met dit spel leer je hoe je effectief kunt communiceren en je eigen beïnvloedingsvaardigheden kunt verbeteren.

Aantal pagina's

104

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789462722576

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Het grote beinvloedingsspel. door Bert van Dijk gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Het grote beinvloedingsspel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Het grote beinvloedingsspel. onder EAN-code 9789462722576 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Vrije tijd & Hobby Managementboeken Populaire psychologie Quizzen & Spelletjes Leiderschap Kaartspellen Coaching & Training Boeken

Het grote beinvloedingsspel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Het grote beinvloedingsspel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Het grote beinvloedingsspel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Het grote beinvloedingsspel. in grote mate positief.

Het grote beinvloedingsspel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Het grote beinvloedingsspel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Het grote beinvloedingsspel. te kopen.

Het boek Het grote beinvloedingsspel. onder EAN code 9789462722576  is geschreven door: Bert van Dijk.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Het grote beinvloedingsspel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Het grote beinvloedingsspel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Het grote beinvloedingsspel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Het grote beinvloedingsspel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Het grote beinvloedingsspel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Het grote beinvloedingsspel. aanbieden. De PDF-versie van Het grote beinvloedingsspel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00