Zoek
  1. boeken
  2. Het grote gevecht.

Het grote gevecht. boek PDF

Geschreven door Jeroen Smit

Dit boek direct kopen via deze link.

Het grote gevecht. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Het grote gevecht. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Het grote gevecht.:

Het Grote Gevecht is het nieuwe boek van Jeroen Smit dat de krachtige geschiedenis van Unilever-CEO Paul Polman (2009-2019) verbeeldt. In dit boek wordt de strijd geschetst die Polman aanging om Unilever te veranderen van een bedrijf dat alleen bezig was met winstmaximalisatie tot een force for good, een bedrijf dat maatschappelijke verantwoordelijkheid nam voor de oplossing van grote wereldproblemen zoals de kloof tussen arm en rijk en de opwarming van de aarde. Het Grote Gevecht is het verhaal van Paul Polman die zich opwerpt als pionier, die de toekomst van 2030-2040 waagt te bedenken en die het vertrouwen van analisten en beleggers probeert te winnen. Maar de weg is niet makkelijk. Polman staat met één been in 'het geld' en met het andere in 'het goede', wat leidt tot een verhaal vol spanning en drama. Jeroen Smit reconstrueert dit verhaal met zijn jarenlange ervaring in het onderzoeken van leiderschap in het bedrijfsleven. Het Grote Gevecht is een verplichte kost voor iedereen die geïnteresseerd is in leiderschap en de toekomst van de wereld.

Aantal pagina's

432

Taal

Nederlands

Uitgever

Prometheus

EAN-Code

9789044647983

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Het grote gevecht. door Jeroen Smit gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Het grote gevecht. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Het grote gevecht. onder EAN-code 9789044647983 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Het grote gevecht. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Het grote gevecht. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Het grote gevecht. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Het grote gevecht. in grote mate positief.

Het grote gevecht. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Het grote gevecht. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Het grote gevecht. te kopen.

Het boek Het grote gevecht. onder EAN code 9789044647983  is geschreven door: Jeroen Smit.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Het grote gevecht. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Het grote gevecht. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Het grote gevecht. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Het grote gevecht. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Het grote gevecht.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Het grote gevecht. aanbieden. De PDF-versie van Het grote gevecht. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00