Zoek
  1. boeken
  2. Het handboek voor de Leefstijlcoach.

Het handboek voor de Leefstijlcoach. boek PDF

Geschreven door Karine Hoenderdos

Dit boek direct kopen via deze link.

Het handboek voor de Leefstijlcoach. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Het handboek voor de Leefstijlcoach. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Het handboek voor de Leefstijlcoach.:

Het Handboek voor de Leefstijlcoach is een uitgebreid en praktisch boek dat je alle informatie geeft die je nodig hebt om als leefstijlcoach aan de slag te gaan. Het boek gaat uitgebreid in op coaching, voeding, beweging, stress, mindfulness en slaap, steeds vertaald naar de praktijk van de leefstijlcoach. Het boek bevat veel casussen die duidelijk maken hoe je als leefstijlcoach gesprekken voert. Coachen leer je vooral door het veel te doen en zo steeds meer ervaring te krijgen. Met dit boek bouw je een solide basis op waarmee je direct aan de slag kan. Het Handboek voor de Leefstijlcoach is samengesteld door Karine Hoenderdos, diëtist, journalist en docent aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Ze schreef eerder onder andere de boeken Eet meer en Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Tevens is Marjan Hulshof, een ervaren trainer en coach in leiderschap, empowerment en zelfmanagement voor de profit- en non-profitsector, betrokken bij de totstandkoming van dit boek. Marjan verzorgt trainingen in coachend leiderschap en mindfulness en is tevens docent aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Samen met Yneke Kootstra stonden zij aan de wieg van dit handboek. Het Handboek voor de Leefstijlcoach is een zeer compleet en praktisch boek dat je alle basisinformatie geeft om als leefstijlcoach aan de slag te gaan. Vanuit de laatste kennis en kunde op het gebied van coaching, voeding, bewegen, stress, mindfulness en slaap, geeft het boek steeds vertaald naar de praktijk van de leefstijlcoach. De vele casussen maken duidelijk hoe je als leefstijlcoach gesprekken voert. Met dit boek bouw je een solide basis op waarmee je direct aan de slag kan.

Aantal pagina's

352

Taal

Nederlands

Uitgever

Academie Voor Leefstijl En Gezondheid B.

EAN-Code

9789090334189

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Het handboek voor de Leefstijlcoach. door Karine Hoenderdos gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Het handboek voor de Leefstijlcoach. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Het handboek voor de Leefstijlcoach. onder EAN-code 9789090334189 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Medische handboeken Boeken

Het handboek voor de Leefstijlcoach. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Het handboek voor de Leefstijlcoach. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Het handboek voor de Leefstijlcoach. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Het handboek voor de Leefstijlcoach. in grote mate positief.

Het handboek voor de Leefstijlcoach. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Het handboek voor de Leefstijlcoach. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Het handboek voor de Leefstijlcoach. te kopen.

Het boek Het handboek voor de Leefstijlcoach. onder EAN code 9789090334189  is geschreven door: Karine Hoenderdos.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Het handboek voor de Leefstijlcoach. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Het handboek voor de Leefstijlcoach. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Het handboek voor de Leefstijlcoach. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Het handboek voor de Leefstijlcoach. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Het handboek voor de Leefstijlcoach.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Het handboek voor de Leefstijlcoach. aanbieden. De PDF-versie van Het handboek voor de Leefstijlcoach. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00