Zoek
  1. boeken
  2. Het is maar werk.

Het is maar werk. boek PDF

Geschreven door Hans Rode

Dit boek direct kopen via deze link.

Het is maar werk. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Het is maar werk. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Het is maar werk.:

Het is maar werk van Hans Rode is een boek dat artsen helpt om de juiste weg te vinden door de vele uitdagingen die ze in hun medische carrière tegenkomen. Het boek bevat niet alleen advies van Hans' internationale ervaring als psychiater en physician health expert, maar ook verhalen over zijn eigen leerzame uitglijders. Het biedt artsen houvast en richting en geeft hen een kijkje in wat ze niet leerden tijdens hun geneeskundestudie. Het boek biedt artsen tips over hoe ze met opleiders en collega's uit een andere generatie omgaan, hoe ze geld verdienen zonder witte jas, hoe ze relaties thuis of buiten het werk onderhouden en hoe ze energieslurpende patiënten en collega's vriendelijk de deur wijzen. Verder leert het boek artsen wat het oplossen van problemen niet leidt tot geluk of succes en hoe ze hun patiënten gerust kunnen stellen. Bovendien leert het boek artsen effectieve anti-burn-outinterventies om hun carrière meer balans te geven.

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Tijdstroom, Uitgeverij de

EAN-Code

9789058983435

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Het is maar werk. door Hans Rode gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Het is maar werk. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Het is maar werk. onder EAN-code 9789058983435 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Het is maar werk. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Het is maar werk. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Het is maar werk. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Het is maar werk. in grote mate positief.

Het is maar werk. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Het is maar werk. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Het is maar werk. te kopen.

Het boek Het is maar werk. onder EAN code 9789058983435  is geschreven door: Hans Rode.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Het is maar werk. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Het is maar werk. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Het is maar werk. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Het is maar werk. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Het is maar werk.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Het is maar werk. aanbieden. De PDF-versie van Het is maar werk. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00