Zoek
  1. boeken
  2. Het kruisboekje.

Het kruisboekje. boek PDF

Geschreven door Het Oranje Kruis

Dit boek direct kopen via deze link.

Het kruisboekje. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Het kruisboekje. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Het kruisboekje.:

Het Oranje Kruis boekje is de officiële lesstof voor het Diploma Eerste Hulp. Met dit boek leer je stapsgewijs wat je moet doen in noodgevallen en waarom. De heldere en duidelijke illustraties maken het leren gemakkelijker. Ook handig zijn de instructievideo's die je kunt bekijken met behulp van een QR-code. Dit boek is geschikt als lesmateriaal en als naslagwerk. Deze 28e druk van het boek is geheel herzien volgens de actuele Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp (2021). Deze Richtlijnen worden onderschreven door Het Oranje Kruis, de Nederlandse Reanimatie Raad, het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening en het Nederlandse Rode Kruis. Met dit boekje zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van eerste hulp. Handig, praktisch en voor iedereen leesbaar. Dit is een must-have voor iedereen die de basistechnieken van eerste hulp wil leren en begrijpen.

Aantal pagina's

144

Taal

Nederlands

Uitgever

ThiemeMeulenhoff bv

EAN-Code

9789006341263

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Het kruisboekje. door Het Oranje Kruis gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Het kruisboekje. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Het kruisboekje. onder EAN-code 9789006341263 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Educatieve uitgaven Boeken

Het kruisboekje. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Het kruisboekje. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Het kruisboekje. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Het kruisboekje. in grote mate positief.

Het kruisboekje. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Het kruisboekje. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Het kruisboekje. te kopen.

Het boek Het kruisboekje. onder EAN code 9789006341263  is geschreven door: Het Oranje Kruis.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Het kruisboekje. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Het kruisboekje. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Het kruisboekje. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Het kruisboekje. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Het kruisboekje.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Het kruisboekje. aanbieden. De PDF-versie van Het kruisboekje. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00