Zoek
  1. boeken
  2. Heukels' Flora van Nederland.

Heukels' Flora van Nederland. boek PDF

Geschreven door Leni Duistermaat

Dit boek direct kopen via deze link.

Heukels' Flora van Nederland. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Heukels' Flora van Nederland. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Heukels' Flora van Nederland.:

Heukels' Flora van Nederland is het standaardwerk voor de flora van Nederland. Dit unieke boek bevat de meest betrouwbare en complete informatie over de flora van Nederland. In de nieuwe editie zijn er 2.500 soorten extra opgenomen in vergelijking met de editie uit 2005. Daarnaast is deze editie ook volledig in kleur, waardoor de soorten nog beter te determineren zijn. Er zijn tabs aangebracht om navigeren te vergemakkelijken en invasieve en giftige planten zijn duidelijk aangegeven. De auteur van deze editie is Leni Duistermaat, verbonden aan Naturalis Biodiversity Center. Zij promoveerde aan Rijksherbarium aan Universiteit Leiden en werkte als wetenschapper bij Stichting FLORON en voor het tijdschrift Tropical Ecology van Cambridge University Press. Heukels' Flora van Nederland is dus een actueel en compleet boek over de flora van Nederland met een schat aan gedetailleerde illustraties die wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest zijn in veldexcursies. Dit boek is een uitstekende bron voor studenten aan de lerarenopleiding biologie en (eerstejaars) biologiestudenten.

Aantal pagina's

688

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001589561

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Heukels' Flora van Nederland. door Leni Duistermaat gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Heukels' Flora van Nederland. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Heukels' Flora van Nederland. onder EAN-code 9789001589561 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Biologie Wetenschap algemeen Planten Boeken

Heukels' Flora van Nederland. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Heukels' Flora van Nederland. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Heukels' Flora van Nederland. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Heukels' Flora van Nederland. in grote mate positief.

Heukels' Flora van Nederland. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Heukels' Flora van Nederland. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Heukels' Flora van Nederland. te kopen.

Het boek Heukels' Flora van Nederland. onder EAN code 9789001589561  is geschreven door: Leni Duistermaat.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Heukels' Flora van Nederland. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Heukels' Flora van Nederland. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Heukels' Flora van Nederland. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Heukels' Flora van Nederland. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Heukels' Flora van Nederland.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Heukels' Flora van Nederland. aanbieden. De PDF-versie van Heukels' Flora van Nederland. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00