Zoeken
  1. boeken
  2. High Output Management.

High Output Management. boek PDF

Geschreven door Andrew S. Grove

Dit boek direct kopen via deze link.

High Output Management. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek High Output Management. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van High Output Management.:

In dit legendarische bedrijfsboek en Silicon Valley-stuk, deelt de voormalige voorzitter en CEO (en werknemer nummer drie) van Intel zijn perspectief over hoe een bedrijf op te bouwen en te beheren. De essentiële vaardigheid om nieuwe bedrijven te creëren en te behouden - de kunst van de ondernemer - kan worden samengevat in één woord: beheren. Geboren uit Groves ervaringen bij een van Amerika's toonaangevende technologiebedrijven, is High Output Management even geschikt voor verkoopmanagers, accountants, consultants en leraren, alsook voor CEO's en startup-oprichters. Grove behandelt technieken om hoogproductieve teams te creëren, en demonstreert methoden van motivatie die leiden tot optimale prestaties. High Output Management is een praktische handleiding om in real-life bedrijfssituaties te navigeren en een krachtig managementmanifest met de mogelijkheid om de manier waarop we werken te revolutioneren.

Aantal pagina's

200

Taal

Engels

Uitgever

INGP

EAN-Code

9780679762881

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van High Output Management. door Andrew S. Grove gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt High Output Management. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van High Output Management. onder EAN-code 9780679762881 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Boeken

High Output Management. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als High Output Management. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de High Output Management. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor High Output Management. in grote mate positief.

High Output Management. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de High Output Management. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van High Output Management. te kopen.

Het boek High Output Management. onder EAN code 9780679762881  is geschreven door: Andrew S. Grove.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van High Output Management. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van High Output Management. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van High Output Management. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van High Output Management. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van High Output Management.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van High Output Management. aanbieden. De PDF-versie van High Output Management. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00