Zoek
  1. boeken
  2. Hoe bouw je een high performance organisatie.

Hoe bouw je een high performance organisatie. boek PDF

Geschreven door Andre de Waal

Dit boek direct kopen via deze link.

Hoe bouw je een high performance organisatie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Hoe bouw je een high performance organisatie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Hoe bouw je een high performance organisatie.:

Hoe bouw je een High Performance Organisatie helpt managers bij het transformeren van hun organisatie naar een echte HPO. Met behulp van dit boek kunnen lezers kennis maken met het HPO-raamwerk dat bestaat uit vijf universele factoren: kwaliteit van management, openheid en actiegerichtheid, langetermijngerichtheid, continue verbetering en vernieuwing en kwaliteit van medewerkers. In dit boek ontdekt André de Waal wat er aantoonbaar toe doet om een High Performance Organisatie te creëren. Met behulp van wetenschappelijke inzichten onderzoekt hij wat er werkt in organisaties. Er worden veel praktijkvoorbeelden gegeven uit verschillende sectoren, waaronder de financiële sector, detailhandel, industrie, ICT, hoger onderwijs en overheid. Ook worden er interviews gegeven met HPO-leiders bij onder andere Microsoft, SABMiller, Svenska Handelsbanken, HP, Tata Steel, Ziggo, Unilever en KLM. Dit boek biedt lezers een uitgebreide blik op de factoren die van belang zijn om een HPO te creëren. Het HPO-raamwerk wordt al jarenlang wereldwijd toegepast bij meer dan 2000 organisaties. De auteur, André de Waal (1960), is een academisch gekwalificeerde specialist in het creëren van High Performance Organisaties. Hij biedt lezers een uitgebreide kijk op de verschillende succesfactoren die een HPO onderscheiden van andere organisaties.

Aantal pagina's

336

Taal

Nederlands

Uitgever

van Duuren Management

EAN-Code

9789089653413

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Hoe bouw je een high performance organisatie. door Andre de Waal gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Hoe bouw je een high performance organisatie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Hoe bouw je een high performance organisatie. onder EAN-code 9789089653413 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Sales & Marketing Boeken

Hoe bouw je een high performance organisatie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Hoe bouw je een high performance organisatie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Hoe bouw je een high performance organisatie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Hoe bouw je een high performance organisatie. in grote mate positief.

Hoe bouw je een high performance organisatie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Hoe bouw je een high performance organisatie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Hoe bouw je een high performance organisatie. te kopen.

Het boek Hoe bouw je een high performance organisatie. onder EAN code 9789089653413  is geschreven door: Andre de Waal.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Hoe bouw je een high performance organisatie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Hoe bouw je een high performance organisatie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Hoe bouw je een high performance organisatie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Hoe bouw je een high performance organisatie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Hoe bouw je een high performance organisatie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Hoe bouw je een high performance organisatie. aanbieden. De PDF-versie van Hoe bouw je een high performance organisatie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00