Zoeken
  1. boeken
  2. Hoe krijg je ze mee.

Hoe krijg je ze mee. boek PDF

Geschreven door Annemarie Mars

Dit boek direct kopen via deze link.

Hoe krijg je ze mee. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Hoe krijg je ze mee. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Hoe krijg je ze mee.:

Hoe krijg je ze mee? is een boek dat helpt met het succesvol aanpakken van organisatieverandering. In dit boek worden vijf krachten uitgelicht om verbinding te stimuleren tussen mensen die betrokken zijn bij verandering. Annemarie Mars, ervaren veranderkundige, heeft haar jarenlange praktijkervaring gebundeld in deze derde editie. Zij gaat dieper in op de spanningen die ontstaan bij verandering en helpt veranderaars met complexe opgaven. De veranderkundige laat zien hoe je mensen meeneemt in de verandering, zowel op emotioneel als rationeel niveau. Ze stelt dat het belangrijk is om mensen te betrekken bij de verandering, zodat ze de intrinsieke motivatie voelen om het gedrag te tonen dat de verandering tot leven brengt. Daarnaast onderscheidt Mars verschillende manieren om mensen te betrekken bij de verandering, zoals communicatie, begeleiding, training en coaching. Met Hoe krijg je ze mee? krijgen leiders de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om de verandering tot een succes te maken.

Aantal pagina's

216

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Koninklijke van Gorcum Bv

EAN-Code

9789023259312

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Hoe krijg je ze mee. door Annemarie Mars gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Hoe krijg je ze mee. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Hoe krijg je ze mee. onder EAN-code 9789023259312 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Organisatiekunde Boeken

Hoe krijg je ze mee. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Hoe krijg je ze mee. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Hoe krijg je ze mee. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Hoe krijg je ze mee. in grote mate positief.

Hoe krijg je ze mee. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Hoe krijg je ze mee. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Hoe krijg je ze mee. te kopen.

Het boek Hoe krijg je ze mee. onder EAN code 9789023259312  is geschreven door: Annemarie Mars.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Hoe krijg je ze mee. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Hoe krijg je ze mee. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Hoe krijg je ze mee. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Hoe krijg je ze mee. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Hoe krijg je ze mee.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Hoe krijg je ze mee. aanbieden. De PDF-versie van Hoe krijg je ze mee. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00