Zoek
  1. boeken
  2. Hoezo perfect.

Hoezo perfect. boek PDF

Geschreven door Sharon Martin

Dit boek direct kopen via deze link.

Hoezo perfect. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Hoezo perfect. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Hoezo perfect.:

Hoezo perfect is een toegankelijk zelfhulpboek voor mensen die worstelen met perfectionisme. Het boek helpt om de balans te vinden tussen gezonde en onmogelijk hoge eisen stellen aan jezelf. Perfectionisme wordt vaak gezien als een goede eigenschap, maar het kan ook verlammend werken. Door het perfectionisme krijg je te maken met angst en stress. Het kan ook je zelfvertrouwen schaden en je eenzaam en waardeloos laten voelen. Met Hoezo perfect kom je te weten waar je zucht naar perfectie precies vandaan komt. Je leert omgaan met je perfectionisme en hoe je de impact ervan op je leven en je relaties kunt verminderen. Je leert om jezelf niet te hard te beoordelen en hoe je je eigen succes kunt bevorderen. Dit boek biedt je handvatten om je perfectionisme onder controle te krijgen zodat je je leven kunt leiden zoals jij dat wilt.

Aantal pagina's

180

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024430451

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Hoezo perfect. door Sharon Martin gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Hoezo perfect. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Hoezo perfect. onder EAN-code 9789024430451 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Boeken

Hoezo perfect. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Hoezo perfect. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Hoezo perfect. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Hoezo perfect. in grote mate positief.

Hoezo perfect. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Hoezo perfect. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Hoezo perfect. te kopen.

Het boek Hoezo perfect. onder EAN code 9789024430451  is geschreven door: Sharon Martin.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Hoezo perfect. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Hoezo perfect. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Hoezo perfect. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Hoezo perfect. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Hoezo perfect.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Hoezo perfect. aanbieden. De PDF-versie van Hoezo perfect. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00