Search
  1. boeken
  2. Hoog spel.

Hoog spel. boek PDF

Geschreven door Marcel Metze

Dit boek direct kopen via deze link.

Hoog spel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Hoog spel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Hoog spel.:

Het boek Hoog spel belicht de geschiedenis van Shell, een van de machtigste olie- en gasgiganten ter wereld. Het bevat een fascinerende duik onder de motorkap, waaruit blijkt hoe Shell de afgelopen 130 jaar als een kameleon door de veranderende geopolitieke en maatschappelijke werkelijkheid bewoog. Marcel Metze, onderzoeksjournalist, volgde het bedrijf jarenlang. Met een team researchers groef hij in archieven, bemachtigde hij interne documenten, en sprak hij (oud-)medewerkers op alle niveaus. Hoog spel toont aan hoe Shell met steun van de grootmachten de top van de internationale olie-industrie bereikte. Ook laat het zien hoe het bedrijf omging met nationalistische regimes en ambitieuze kolonels tijdens de kolonisatie. Daarnaast geeft het inzicht in de manier waarop het bedrijf omgaat met zwakke of autocratische overheden, corruptie, onrust, oorlog en terrorisme in de zeventig landen waarin het opereert. Met Hoog spel krijgt de lezer een diepgaand beeld van de wereld van Shell.

Aantal pagina's

623

Taal

Nederlands

Uitgever

Balans

EAN-Code

9789463823043

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Hoog spel. door Marcel Metze gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Hoog spel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Hoog spel. onder EAN-code 9789463823043 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Biografieën & Waargebeurd Economie & Financiën Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Economie Politiek Sociologie Bedrijfsorganisatie Internationale economie & handel Internationale betrekkingen Interdisciplinaire studies Diplomatie Geopolitiek Spionage & Geheime diensten Globalisering Politiek Boeken

Hoog spel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Hoog spel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Hoog spel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Hoog spel. in grote mate positief.

Hoog spel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Hoog spel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Hoog spel. te kopen.

Het boek Hoog spel. onder EAN code 9789463823043  is geschreven door: Marcel Metze.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Hoog spel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Hoog spel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Hoog spel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Hoog spel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Hoog spel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Hoog spel. aanbieden. De PDF-versie van Hoog spel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00