Zoek
  1. boeken
  2. Hooked.

Hooked. boek PDF

Geschreven door Nir Eyal

Dit boek direct kopen via deze link.

Hooked. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Hooked. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Hooked.:

Hooked is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in het verhogen van klantbetrokkenheid. Deze boekenprijs winnaar van de 800-CEO-READ Business Book Awards 2014 is een boek waar iedereen in Silicon Valley over praat. In Hooked legt Nir Eyal uit hoe succesvolle bedrijven producten maken die mensen niet kunnen wegleggen en hoe jij dat ook kunt. Het boek biedt een vier-stappen model om klantgedrag te stimuleren door producten. Door middel van consecutive hook cycles kunnen deze producten mensen blijvend aantrekken zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van dure reclame of agressieve boodschappen. Hooked berust op jarenlange onderzoeken, consulting en praktijkervaring van Eyal. Dit boek biedt de kans om te leren hoe je klanten blijvend kunt aantrekken en je producten een hit kunt maken.

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

Portfolio Penguin

EAN-Code

9780241184837

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Hooked. door Nir Eyal gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Hooked. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Hooked. onder EAN-code 9780241184837 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Economie & Financiën Managementboeken Industrieel ontwerp Productdesign Boeken

Hooked. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Hooked. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Hooked. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Hooked. in grote mate positief.

Hooked. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Hooked. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Hooked. te kopen.

Het boek Hooked. onder EAN code 9780241184837  is geschreven door: Nir Eyal.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Hooked. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Hooked. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Hooked. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Hooked. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Hooked.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Hooked. aanbieden. De PDF-versie van Hooked. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00